|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chcę kupić Lancera 2008 z USA co sądzicie o tej OKAZJI |
Autor |
Wiadomość |
Kr3t
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X ?
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2013, 21:35
|
|
|
Powiem tak - zrobienie przodu mnie w ogóle nie przeraża, obrażenia które są na zdjęciach to pełny luz, warsztat blacharsko-lakierniczy mam pod domem, ot taka dogodność
Tylko, co się działo z przodu? Ciul wie, a jeśli juz była tam przygoda to kurcze cięzko będzie składać drugi raz
Własnie myślę w ten sposób, że znając mentalność naszych przyjaciół zza "Wielkiej Wody" i ich próżność mogło być tak, że auto zostało nie tak mocno pacnięte, a pewien afroamerykanin zamiast naprawiać odpuścił i kupił coś z 3.8 pod maską wykorzystując to, że może dostać total loss...
Pewnie pojade go oglądać w składzie ja + miernik + lakiernik i mechanik, niby daleko nie ma - 200 km...
PS. Co do licznika, przekladka na europejczyka to jest na zasadzie P&P, czy będzie z tym więcej kombinowania ? |
|
|
|
 |
fargo
Mitsumaniak

Auto: 2.0 GTS '08 CVT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2009 Posty: 347 Skąd: KrakówNH
|
Wysłany: 19-10-2013, 11:17
|
|
|
Kr3t napisał/a: | PS. Co do licznika, przekladka na europejczyka to jest na zasadzie P&P, czy będzie z tym więcej kombinowania ? |
Ale po co chcesz zmieniać licznik, masz 2 skale w milach i km/h, spalanie też pokazuje w L/km |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
|
|
|
 |
Kr3t
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X ?
|
Wysłany: 19-10-2013, 14:52
|
|
|
Ueeeee odpuściłem temat - dzwoniłem do typa, kręci raz mówiąc ze było tylko to robione, drugi raz że coś jeszcze innego itp - nie jade, 400 KM moge wykonać w inne miejsca |
|
|
|
 |
|
|