|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Na co zwracać uwage przy zakupie grandisa? |
Autor |
Wiadomość |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 14-04-2011, 21:33
|
|
|
Biorę pod uwagę tylko 7-osobowe vany..a nie 7-miejscowe...(mam nadzieje że rozumiecie aluzje) |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 23-10-2013, 08:34
|
|
|
Oglądałem Wczoraj Grandisa 2.4... ogółem był ładny, na 99 % bezwypadkowy, wszystko na swoim miejscu.... Wszystko ładnie pięknie, ale padnięty do zera aku. Dobra aku - rzecz normalna "nie ważne", więc podpinamy przewody i odpalamy. I tu pytanko: po odpaleniu silnika świeciły się kontrolki srs i silnika (taka żółta), czy te błędy mogły wystąpić po rozładowaniu akumulatora ? |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
dive_popo
Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Wrz 2013 Posty: 39 Skąd: Oswiecim
|
Wysłany: 23-10-2013, 12:25
|
|
|
Raczej watpie... |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 23-10-2013, 12:30
|
|
|
Ja właśnie też, ale czy ktoś to potwierdzi na 100 procent |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 23-10-2013, 20:26
|
|
|
SRS może czasami pojawić się ze względu na spadki napięcia, CE powinno zgasnąc jezeli wszystko jest OK |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|