|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przyciski |
Autor |
Wiadomość |
daniel0011
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GLX + LPG 97r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Lut 2013 Posty: 48 Skąd: Nowa Sól
|
Wysłany: 31-10-2013, 20:16 Przyciski
|
|
|
Witam, będąc na szrocie zakupiłem sobie trochę rzeczy (prawdę mówiąc za marne grosze, dlatego kupiłem). Zanim zaczne, powiem że rzeczy zdemontowałem z carismy sedan GDI 99r, a chcem załozyć do mojej - 97r silnik DOHC.
Pytanie brzmi, czy da rade zalożyć przycisk blokady drzwi, taki: http://allegro.pl/przycis...3661707240.html kostki w tunelu nie mam.
Drugie pytanie podłączając przycisk (ten co kupiłem) podgrzewania tylnej szyby nie ma podświetlenia, obydwie żaróweczki nie świecą. Zauważyłem, że stary przycisk ma 5 pinów, a kupiony 6 pinów. Spróbuje jeszcze zamienić żarówki w przyciskach - sprawdzone nie pomogło, żarówki świecą tylko w starym przycisku, w nowym nie chcą
Liczę na pomoc
Panel sterowania szybami kupiony za 30zł podłączyłem i działa bez problemu (w starym połamane 2 przyciski i te zawiasiki od przycisków).
Dodam, że panel ma troszkę jaśniejszy odcień, przyciski od podgrzewania szyby wciskaja sie inaczej, może producent, data produkcji mają jakis wpływ, ale moim zdaniem wszystko powinno pasować. |
|
|
|
 |
|
|