Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
04-05-2008, 01:38
[MSS DID] ZAWIESZENIE Problemy ze wspomaganiem
Autor Wiadomość
mungam
[Usunięty]

Wysłany: 14-02-2007, 18:32   [MSS DID] ZAWIESZENIE Problemy ze wspomaganiem

mam problem ze wspomaganiem w mss przy 1000 1300 obrotow wpomaganie jakos dziala ale nie tak jak wczesniej.mialem braki plynu uzupelnilem i bez zmian.moj mss 1.9did.jezeli ktos wie co to za problem to prosze o jakies wskazowki.za co z gory dziekuje
Ostatnio zmieniony przez cns80 11-02-2009, 12:39, w całości zmieniany 2 razy  

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-02-2007, 19:02   Pompa wspomagania

mungam napisał/a:
przy 1000 1300 obrotow wpomaganie jakos dziala ale nie tak jak wczesniej.mialem braki plynu uzupelnilem i bez zmian
Jakieś inne objawy, odgłosy, itp. :?: :roll: Gdzie w takim razie podział się płyn - widać wycieki :?:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

mungam
[Usunięty]

Wysłany: 14-02-2007, 20:19   Re: Pompa wspomagania

zadnych odglosow tak jak zawsze cicho i przyjemnie
nie mam pojecia co sie stalo z plynem nigdy nie sprawdzalem tego zbiorniczka
mam nadzieje ze to nie pompa a jezeli tak to ciekawe ile taka kosztuje
Cytat:

a jezeli juz to mozna jezdzic z niesprawna pompa

[ Komentarz dodany przez: JCH: 14-02-2007, 20:29 ]
Pompa kosztuje w ASO 3.950,- :evil:

co_hipi
[Usunięty]

Wysłany: 16-02-2007, 22:49   

Mam pytanie kiedy ostatnio kontrolowales stan płynu ?? Jesli bardzo dawno mysle ze jest to mozliwe ze nastapil ubytek płynu w układzie , pytanie tylko ile tego płynu brakowało oraz ile czasu jezdziles z tym brakiem .
Najlepiej uzupełnij płyn skrec kolem kierowniczym w lewa strone do oporu nastepnie w prawo do oporu mozesz dla pewnosci dwu krotnie wykonac ta czynnosc a nastepnie sprawdz poziom plynu ( powinno nastapic odpowietrzenie układu jesli takowe nastapiło)
Jesli okaze sie ze pompa jest wadliwa daj znac , jestem w posiadaniu takiej pompy
POZDRAWIAM

mungam
[Usunięty]

Wysłany: 17-02-2007, 15:22   

zrobilem tak jak piszesz i dalej jest problem.Ale jak dodam lekko gazu to wszystko dziala ale nie tak jak wczesniej.jak bede w polsce to pojade do mechanika i on mi to sprawdzi jezeli to pompa to pomysle nad opcja twojej pompy.aAtak wogole to za ile chcesz ja sprzedac bo na allegro widzialem ostatnio ze mozna juz taka kupic za ok 250 zl.

CO_HIPI
Gość
Wysłany: 18-02-2007, 08:10   

WITAM
PAMIETAJ ZE SPACE STAR DID MA INNA POMPE NADAJE SIE TYLKO POMPA PRZEZNACZONA DO SAPCA STARA LUB CARISMY DID JA MOJA MAM WYSTAWIONA NA ALLEGRO ZA 350 ALE SPOKOJNIE SIE DOGADAMY JESLI OKAZE SIE ZE JEDNAK MASZ POMPE TRAFIONA CZEGO OCZYWISICE NIE ZYCZE TO PROSZE O KONTAKT NA PRIV POZDRAWIAM

mungam
[Usunięty]

Wysłany: 18-02-2007, 11:48   

NIE MA PROBLEMU JAK SIE OKAZE ZE TO POMPA TO SIE ODEZWE
POZDRAWIAM

Odpowiedz do tematu