|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Przedni Błotnik |
Autor |
Wiadomość |
KRASNAL
Forumowicz

Auto: Mitsu Carisma 1.8 GDI 125KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2013, 10:51 [Cari 1.8 GDI] Przedni Błotnik
|
|
|
Witam. Moja Cari dostała w policzek prawy. I tu moje pytanie czy przedni prawy błotnik jest przykręcany czy gdzieś może jescze zgrzewany do budy. Jeżeli przykręcany to ma ktos może jakis manual jak go zdemontowac co gdzie jaka śrubka |
|
|
|
 |
daniel0011
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GLX + LPG 97r.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Lut 2013 Posty: 48 Skąd: Nowa Sól
|
Wysłany: 03-11-2013, 12:56
|
|
|
Zderzak ma 6 śrub, 3 zobaczysz odrazu jak otworzysz maske, 4 jest za kierunkowskazem, 5 jest za drzwiami (otworzysz drzwi i zobaczysz), a 6 jest pod spodem. Jeżeli masz plastikowe progi, to próg trochę odegniesz i powinno wyjść - ciężko, bo cieżko ale wyjdzie. |
|
|
|
 |
KRASNAL
Forumowicz

Auto: Mitsu Carisma 1.8 GDI 125KM
|
Wysłany: 03-11-2013, 13:30
|
|
|
Wielkie dzięki |
|
|
|
 |
daniel0011
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GLX + LPG 97r.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 06 Lut 2013 Posty: 48 Skąd: Nowa Sól
|
Wysłany: 03-11-2013, 19:25
|
|
|
Sorry ale zapomniałem - jest jeszcze 1 śruba zapomniałęm o niej bo jak swój błotnik demontowałem, to akurat jej nie było. Znajduje się za zderzakiem, musisz odkręcić zderzak z boku - od nadkola i leciutko odegniesz zderzak i ją zauważysz. |
|
|
|
 |
|
|