Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
15-01-2007, 12:09
Reanimowany Galant - duma czy wstyd?
Autor Wiadomość
piotruś 
Forumowicz
,DZIECI KWIATY.''

Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-01-2007, 23:03   

Kol. Wilku z Łodzi /Radogoszcza dziwi mnie trochę że w twoim awatarze jest napisane -miasto wilków :evil: - chyba że myślisz o klatce w której mieszkasz :roll: ,chyba nie jest aż tak żle jak by ktoś to zrozumiał nieopatrznie - :lol: jesli potrzebujesz jakiejś pomocy czy porady możesz się skierować do mnie mieszkam zaledwie o kilka km.(5) choć nie jeżdzę galantem lecz równie starym , eclipse 1g nikt na mnie z tego powodu krzywo nie patrzy .a zwłaszcza- mitsumaniacy - z regionu Łódzkiego ,którzy są bardzo mili i również mogą ci pomóc .spróbój wykazać inicjatywę i przyjedż na spota myślę że dużo na tym zyskasz zwłaszcza wiadomości ad. galanta.
wtedy napewno przy jakiejkolwiek pracy przy twoim autku nie zmarnujesz tyle czasu niepotrzebnie. :shock: ................ale się ........rozpisałem . :mrgreen: jeśli jesteś przyjazny dla innych :D - będzie dobrze :wink: ............................

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 09-01-2007, 23:34   

WilkuLodz
hehe, nie bierz poważnie kolesi
ja dziś podjechałem pod firmę i znajomi byli na papierosku, i poleciał tekst "kto tego smrodziarza tu postawił", ale 'ignored' włączyłem. Tyle mogą...
w Colcie jestem MASTER!!!

wilkulodz
[Usunięty]

Wysłany: 10-01-2007, 00:10   Sprostowanie

Moze troche sprostuje z tym Wilczym Miastem - otoz nie jest to tekst w negatywnym znaczeniu.
To po prostu jest nawiazanie do mojego zycia itd itd... trudno to wyjasnic w kilku slowach ale na pewno nie ma nic wspolnego z klatkami.
Jezeli mowimy o spotkaniu to napisalem juz posta na forum lodzkim o mojej nieobecnosci, lecz tutaj rowniez szybko napisze ze:
Mimo dobrych checi i zaproszenia od strony organizatora jak i Twojej piotruś niestety nie jestem w stanie sie stawic na spotkanie - powod? Pracuje do 22 wiec prosze o wyrozumialosc.
Takze mimo szczerych checi nie moge, aczkolwiek na pewno bede mial juz na uwadze nastepny spot na ktorym sie stawie.
Co do kwestii "przyjazny" to moze nie bede sie wypowiadal, niech wypowiedza sie Ci ktorzy mnie znaja-sadze ze tak bedzie najlepiej.
I mam małą prośbę - Wypijcie choc łyka za mnie :) (bezalkoholowe oczywiście) :wink:

[ Dodano: 12-01-2007, 23:21 ]
Widzę, że nie ma chętnych na wypicie za mnie :(

Dowiadywałem się o cenę doprowadzenia tłumika do ładu.
Złączka elastyczna + rury itd... 250 zł. To chyba nie dużo?
A dzięki temu, że narazie mam prowizorke zrobioną to moje auto na 13L przejechało 86 km :)
Diabeł rodem z URSUSA...

Moominek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0 benz. Intense
Wysłany: 19-01-2007, 21:17   Re: Sprostowanie

wilkulodz napisał/a:

Dowiadywałem się o cenę doprowadzenia tłumika do ładu.

To niedużo. W moim niedawno naprawiałem jedną giętką łaczkę. Majster powiedział,że jak juz jedną to drugą lepiej tez za jednym zamachem, bo druga tez już nie najlepiej wygląda, więc poszły do wymiany 2. Zerżnął ze mnie 400zł!!!!!! śpiewając na początku 500 stów!!!!
Nie polecam tłumikarza w Legionowie pod wiaduktem. :( Może robi dobrze, bo wlazłem pod auto ale jednak za drogo.
CX3A(black) - też ukatrupili...
OTII - 250 tys. km z nami i teraz służy dobrym ludziom
OTIII - zryty przez poprzednika ale happy z nami 😉

tomaszu
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 21:59   

mam tylko jednego mechanika,nie jest najtanszy,ale tylko u niego robie auto.dlaczego?bo nie trzeba po nim poprawiac.tylu mechanikow spieprzylo robote,ze z przyjemnoscia place wiecej...

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 23-01-2007, 23:57   

wilkulodz napisał/a:

za samą złączke elastyczną + wymiana w colcie c50 majster skasował ze szczecina skasował 150 zł... czyli Twoja cena razem z rurkami jest nie najgorsza tak mi sie wydaje o ile te rurki są troszke dłuzsze niż 5 cm ;)

co do opisu Galanta brakuje fotek, i podziwiam determinacje, tak jak podziwiam wszystkich którzy własnymi rękoma walczą o jak najlepszy stan swojego autka...

a co do całej historii to napewno jeżeli finanse pozwolą to doprowadzisz go do należytego stanu...

ja też śmigam ''Galanciorrrem'' jak go nazywam i uważam że takiego komfortu podróży nie ma nawet w wielu nowych autach... kosztujących kilkanaście razy więcej....
Galanciorrra zamierzam doprowadzić także do stanu jak najbardziej idealnego, a jeżeli finanse dopomogą i znajdę chęci to może dam mu nowe szybciej bijące serduszko.. ale to dopiero plany... aha jak ja widzę innego Galanta na drodze, czy na parkingu przed sklepem to zawsze obejde do okoła i zobacze czym sie rózni od mojego jak ma w środku takie już małe zboczenie :)

i zdecydowanie DUMA

aha taka mała ciekawostka jak jeździłem coltem c50 całym pognitym i z wypłowiałą karoserią to żadna panna sie nie obejrzała, a jak teraz bansuje sobie w Galacniorku to jakies zainteresowanie jest... czyli prosze mi tu nie mówić ze to auto nie wzbudza zainteresowania ;p;p

Krzysiu_pl
[Usunięty]

Wysłany: 21-02-2007, 15:11   

Reanimowany też dobry mój ma nowe serce i śmiga jak talala.. niczym sie nie przejmuj

Odpowiedz do tematu