|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 13-06-2007, 14:44 |
[CB4A 1.6] Paląca sie kontrolka CHECK ENGINE |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24326 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 21-02-2007, 22:26
|
|
|
mozliwe, ale gdybys mial dziury w tej plecionce, to wierz - najpierw bys to uslyszal
dla pewnosci mozna by podpiac Palma lub notebooka i sprawdzic z niej odczyty; ew. mozna sie nawet woltomierzem podpiac lub testerem lambdy:
http://www.ekoalma.pop.pl...utoriaux&did=10 |
|
|
|
 |
erwin [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2007, 23:56
|
|
|
słyszałem już dawno tyle że dopiero teraz biore sie za naprawy bo miałem wiecej czasu. Układ wydechowy nabyłem już dwa dni temu tyle że leży. Jutro go poskładam i zobaczymy efekty:)
ps: najtańszy sklep z tłumikami w Islandi BJB Reykjavik 220 Hafnarfiordur ulicy niestety niepamietam telefon (+354)5651090
[ Dodano: 22-02-2007, 20:16 ]
Po wymianie układu wydechowego jest dobrze problem znikną dzieki za porady. pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|