|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stickerbomb na felgach stalowych? |
Autor |
Wiadomość |
msnboss
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer X 1.8 DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-12-2013, 08:00 Stickerbomb na felgach stalowych?
|
|
|
Witam,
Wydaje mi się że wybrałem dobry dział, ludzie od tuningu moze coś wiedzą o obklejaniu elementów stickerbomb.
Ponieważ moje stalowe 16" felgi są nudne jak... Moje auto jest białe i pomyślałem zeby całe felgi obkleić czarnobiałym stickerbombem. Wiem że folia jest termokurczliwa ale nigdy wcześniej tego nie robiłem czy ktoś może mi odpowiedzieć czy na pytanie czy w ogole da się na takim skomplikowanym kształcie przykleić naklejkę, ewentualnie krok po kroku jak to zrobić?
Najlepsza pewnie by była hydrografika ale za droga... :/ |
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 23-12-2013, 14:40
|
|
|
Nie dasz rady tak ułożyć folii, żeby było perfekcyjnie. Za dużo załamań i nieregularnych kształtów. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 24-12-2013, 16:15
|
|
|
A ja powiem co innego, da radę to zrobić, tylko trzeba doświadczenia, no i folia musi być specjalna. Mój kumpel, który zawodowo zajmuje się reklamami, okleił bak od motoru bodajrze od CBR-ki. Wprawdzie było kilka zagniotów i była to tylko próba, ale felga ma dużo prostszy kształt do oklejenia. Ale jeśli wszcześniej tego nie robiłeś, nie będzie to łatwe. |
_________________ Toyota odeszła
Jest Imprezka
Galant zgnił
Przygarnąłem BMW
 |
|
|
|
 |
|
|