|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] problem z dopasowaniem lewego sworznia w przednim |
Autor |
Wiadomość |
artufcb
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-12-2013, 16:50 [CA1A 1.3] problem z dopasowaniem lewego sworznia w przednim
|
|
|
witam,
mam już chyba 3 czy 4 sworzeń, a żaden nie pasuje, jeden jest za mały, drugi za duży, jeden w ogóle nie miał frezów. W tym momencie posiadam od Carismy/Volvo S40, sprzedawca w sklepie pomierzył stary i dał ten, ale też nie pasuje. Jest 1-2mm za mały. Jakieś pomysły? Nie uśmiecha mi się kupować całego, nowego wahacza. Jakie wymiary powinny być dokładnie? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 01-01-2014, 21:20
|
|
|
Jak kupisz firmy 555, to musi pasować. Jedyne co przychodzi mi do głowy, to że jakiś domorosły mechanik założył coś najtańszego i wyfrezował pod to gniazdo. Wtedy i tak cały wahacz do kupienia. |
|
|
|
 |
|
|