|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander I czy Forester a może coś innego ? |
Autor |
Wiadomość |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 05-11-2013, 00:37
|
|
|
karolgt napisał/a: | z fajnych SUV-owatych jeszcze jest Mazda CX7 i CX9 | Jak dla mnie to są "SUVowato-podobne". Chyba wchodzą już w segment crossovera. No i to paskudne pseudo-pro-ekologiczne turbo. |
|
|
|
 |
desti
Forumowicz
Auto: CLS320black, 911(997)4S, Qq+2
Pomógł: 5 razy Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 327 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 05-11-2013, 08:47
|
|
|
Tak pro ekologiczne Turbo co pali po 16l benzyny mowa o silniku 2,3Turbo |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 05-11-2013, 09:55
|
|
|
desti napisał/a: | Tak pro ekologiczne Turbo co pali po 16l benzyny mowa o silniku 2,3Turbo | Ale ma niższe spalanie w warunkach testowych, więc ekoterroryści są happy. Użytkownikownik końcowy płaci za dodatkowe części, dodatkowy serwis i dodatkowe spalanie. |
|
|
|
 |
drout [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2014, 23:33
|
|
|
Witam widzę że temat mi dość bliski. Jeśli ktoś ma pytania to odpowiem gdyż mam forka 2.5xt z LPG i od kilku miesięcy mazda cx9. Pzdr. A teraz dla odmiany chyba będę szukał o2 dla ojca. |
|
|
|
 |
|
|