Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Felgi stalowe do Lancer 16 cali
Autor Wiadomość
Alph
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2007, 19:40   Felgi stalowe do Lancer 16 cali

Panowie,

Może ktoś widział gdzieś 16 calowe felgi stalowe do Lancera kombi 2003 2.0. Prawdopodobnie uda mi się zakupić takowy w przyszłym tygodniu i chciałbym odrazu zapodać mu zimówki. Niestety w tej chwili jest na felgach i właśnie ma zimówki, ale muszę oddać je do renowacji, wieć przerzuciłbym je na stalówki, a felgi auliminiowe oddam do polerki lub renowacji:-).

Za wszelkie namiary na felgi ( na fakturę) będę wdzięczny.

Pozdrawiam

Maciek

Colto
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2007, 22:33   

Alph mogę Ci podpowiedzieć że pasują od Outlandera. Ciężko będzie Ci coś znaleźć.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-02-2007, 23:08   

Do Lancera 2,0 na zimówki kupuje się felgi stalowe 15", takie są przynajmniej dla niego dedykowane.

Alph
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2007, 08:30   

Witam,

Wiem, że pasują od Outlandera, ale cena nowych powala ( około 300 zł za sztukę).

Szukam po wulkanizatorach i szrotach ale nikt czegoś takiego nie ma:-(

Jeżeli chodzi o dedykowane to wiem, że mogą, ale nie muszą być 15. Ja zamierzam kupić auto, które na felgi aluminiowe ma założone opony zimowe w rozmarze 16 cali. Z powodu, że alu nie powinno pracować w zimę, a pozatym chce je oddać do renowacji muszę znależć stalówki.

Pozdrawiam

Maciek

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-02-2007, 14:12   

Alph napisał/a:
Witam,
Ja zamierzam kupić auto, które na felgi aluminiowe ma założone opony zimowe w rozmarze 16 cali.

Maciek

Dziwne kryterium kupna auta, tym bardziej ,że na 16" są założone opony niskoprofilowe, dlatego do zimówek powinny być 15".

Alph
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2007, 15:18   

Witam,

Nie jest to kryterium kupna, tylko poprostu juz takie znalazlem i dlatego moje pytanie. TZN, że samochód, który stoi w komisie ma na alufelgach 16 opony zimowe, chyba jest to normalne?

Pozdrawiam

Maciek

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 25-02-2007, 09:53   

oj widzisz jak byś znalazł to daj znać, ja do tej pory nie znalazłem :lol:

Odpowiedz do tematu