|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dobor opon do felg |
Autor |
Wiadomość |
arrow [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 00:39 Dobor opon do felg
|
|
|
Moj misiek z fabryki wyjechal na felgach 16'' ktore maja 8'' szerokosci i producent zaleca opony 225/55/16 ,poniewaz postanowilem zakupic drugi komplet kol zeby nie przekladac ciagle opon udalo mi sie dostac felgi 16'' o szerokosci 7,5'' pytanko jest nastepujace czy moge zalozyc do nich te oponki ktore mam czyli 225/55/16 ?
Na ori felgach czyli 16'' 8"szerokosci zakladalem opone 245/55/16 i nie jest zle wiekszy balon ale jest ok jezdzilem sezon nie narzekam ale co powiedziecie o 225 do 7,5'' ? Z gory dzieki za rady pozdro! |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 01-03-2007, 00:44
|
|
|
spoko - przy tym profilu nie widze w czym problem - jakby to bylo 225/35/16 to wtedy moglbys sie martwic ze opona bedzie "rozciagnieta" w ktoras strone, a tak to nie widze przeciwwskazan |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arrow [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 00:56
|
|
|
no to sie ciesze bo czekam jeszcze na nakretki do tych felg i bede robic test i jestem w stresie ,chcialem jakies efektowne felgi kupic ale ani kasa na to nie pozwala ani nasze wspaniale drogi ,dzieki MATEJKO! |
|
|
|
 |
|
|