|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Evoscan - pomoc |
Autor |
Wiadomość |
dominik050
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-03-2014, 14:59 [Cari 1.8 GDI] Evoscan - pomoc
|
|
|
Witam. Posiadam Carismę 1.8 GDI po liftingu z roku 2001. Chciałbym do niej kupić kabel VAG KKL i użyć programu Evoscan. Moja wtyczka diagnostyczna znajduje się od strony pasażera i ma 16 pinów. Więc do was trzy pytania :
1.Mógłby ktoś wysłać mi screenschoty lub instrukcje do tego programu. Bo, gdy go uruchamiam widzę tylko parametry samochodu, a chciałbym zobaczyć np. kody błędu i zamrożone ramki itp.
2. Czy w tej instrukcji moglibyście napisać jak diagnozuje się ABS, a szczególnie TCL, w tym programie bo mi, na tym bardzo zależy.
3.Mógłby ktoś napisać mi jak się połączyć z samochodem tzn. co zaznaczyć w opcji połączenia i jak dużo pokaże mi ten program informacji na żywo czy pokaże tyle informacji, jak podczas diagnozowaniem Mitsubishi Mut II ? |
|
|
|
 |
|
|