Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
OIII facelift
Autor Wiadomość
borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2014, 14:09   OIII facelift

Jest lepiej ale jemu chyba za wiele to już nie pomoże:

http://www.press.mitsubishi.pl/www/galeria/564

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 04-04-2014, 15:41   Re: OIII facelift

borsak1 napisał/a:
Jest lepiej ale jemu chyba za wiele to już nie pomoże:

http://www.press.mitsubishi.pl/www/galeria/564

Pacze i pacze ale zmian nie widze. Co tam mu za zmiany zapodali?

Dominik

regon 
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
Wysłany: 04-04-2014, 15:51   

chyba grill.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 04-04-2014, 19:45   

Wyjątkowo wypiękniał :mrgreen: :mrgreen:

KowaliK 
Mitsumaniak
01339/KMM

Auto: JDM's
Wysłany: 05-04-2014, 13:25   

Łapcie, wszystkie zmiany na jednym zdjęciu. :wink:

Lucas123w 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Wysłany: 05-04-2014, 20:53   

Delikatnie większej agresywności dostał, ogólnie na ulicy jak się go mija to takie sympatyczne auto dla oka. OII jednak z JetFire miał to coś w sobie za to OIII tego już nie ma, poszli w Europejskie standardy.

nasa1 
Forumowicz

Auto: Outlander 2014 Intense+ 2,3DID
Wysłany: 05-04-2014, 23:45   

Nie wiem czego wy chcecie od tego wyglądu? Faktycznie w czerni wygląda nijako, ale w miedzi czy bieli już super! Co was tak ciągnie do tych agresywnych kształtów? Ostatnio jak patrzę w lusterkach na te światła dzienne różnych marek to się zastanawiam o co biega? Chcą mnie czymś przestraszyć, czy co? Jedzie taki Hyundai czy Kia pojemność 1000 a dzienne ma takie, że myślisz: JEDZIE FERRARI :-D
Każdy udziwnia jak może. Dajcie spokój, bo OIII to porządny SUV, nie tani, nie bylejaki i nikogo nie musi udawać.

Jak ktoś ma problem z męskością i musi nadrabiać agresywnym wyglądem auta, to niech sobie kupi stare BMW z ciemnymi szybami.
Ostatnio zmieniony przez nasa1 06-04-2014, 11:12, w całości zmieniany 1 raz  

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 06-04-2014, 07:53   

Lucas123w napisał/a:
Delikatnie większej agresywności dostał, ogólnie na ulicy jak się go mija to takie sympatyczne auto dla oka. OII jednak z JetFire miał to coś w sobie za to OIII tego już nie ma, poszli w Europejskie standardy.

OIII to krok w amerykański standard, a nie europejski....

A JetFighter to raczej do OII był przyklejony na szybko. Nie stanowił całości jak w ASX-ie czy Lancerze...

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Wysłany: 07-04-2014, 09:53   

nasa1 napisał/a:
Ostatnio jak patrzę w lusterkach na te światła dzienne różnych marek to się zastanawiam o co biega? Chcą mnie czymś przestraszyć, czy co? Jedzie taki Hyundai czy Kia pojemność 1000 a dzienne ma takie, że myślisz: JEDZIE FERRARI

Mam podobnie ;)
borsak1 napisał/a:
Jest lepiej ale jemu chyba za wiele to już nie pomoże

Na żywo robi dobre wrażenie, niby szczegóły ale razem wygląda to dobrze.
krzychu napisał/a:
OIII to krok w amerykański standard, a nie europejski....

Trudno oczekiwać czegoś innego zważywszy kto jest największym odbiorcą aut na świecie i gdzie w tym porównaniu jest Europa (cała Europa ;) )
nasa1, cieszę się, że ochłonąłeś i edytowałeś post, niemniej bardzo proszę o trzymanie nerwów na wodzy za co z góry dziękuję.
Pozdrawiam

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-04-2014, 10:21   

http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.html

Tytuł artykułu na głównej WP: "Nowa wersja taniego japońskiego SUV-a" No cóż kiedyś wołali, że drogo, teraz tani....

"Mitsubishi Outlander jest w Polsce oferowane z 4-letnią gwarancją do 300 000 km i możliwością przedłużenia jej do 5 lat. "

W standardzie? :shock:

"Opracowany przez firmę Mitsubishi, będącą ekspertem w zakresie pojazdów typu SUV i 4x4, zaawansowany technicznie system napędu na 4 koła “Multi-Select” pozytywnie przeszedł testy w najcięższych terenowych rajdach."

Znaczy się zrobiliśmy super hiper multi-select, ale w OIII zrobiliśmy inaczej :twisted:

"Gama Outlandera MY2014 z wyjątkiem wersji Invite Plus jest wyposażona w światła do jazdy dziennej w technologii LED oraz przednie reflektory przeciwmgielne LED. W wersjach 4WD nadkola wyróżniają się teraz czarnymi, ozdobnymi listwami i nowymi, 18-calowymi aluminiowymi obręczami kół (od specyfikacji Intense Plus). Wszystkie Outlandery 4WD są także wyposażone w tylne lampy LED."

To dopiero FERRARI :finga: Ktoś potwierdzi tą nowinę z halogenami LED? :shock:

W sumie to mnie nie dziwi, że Kornacki dalej myśli, że tam francuska technologia pod maską.

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 07-04-2014, 10:29   

nasa1 napisał/a:
Jak ktoś ma problem z męskością i musi nadrabiać agresywnym wyglądem auta, to niech sobie kupi stare BMW z ciemnymi szybami.
Kolego nasa1 - takie wypowiedzi są, mimo wszystko, nie na miejscu :? Szczególnie na tym forum :!:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 07-04-2014, 12:21   

A ja w weekend pomykałem lancerkiem, fajny samochodzik.

nasa1 napisał/a:
Nie wiem czego wy chcecie od tego wyglądu?

No chyba nie tylko my, odpowiem najprościej jak umiem i postaram sie zeby było śmiesznie "Dupy na OIII to raczej nie wyrwiesz, no chyba że po 60-tce bez zębów". Tyle jeśli chodzi o wygląd, opinia publiczna pokazała co myśli o nowym stylu OIII. Samochód dla 60-cio latka. Ale bez obrazy są gusta i gusteczka a o gustach sie nie dyskutuje, jeśli Ci się podoba to jest OK, ja bym do niego nie wsiadł jak multipla swego czasu od fiata zaprezentowała "NOWY DESIGN".

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 07-04-2014, 15:30   

borsak1 napisał/a:
ja bym do niego nie wsiadł jak multipla swego czasu od fiata zaprezentowała "NOWY DESIGN".

A co zrobili wcześniej z Galantem? :evil: :evil: Zamordowali w podobny sposób.

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 07-04-2014, 15:55   

Historia (nie tylko motoryzacji) pokazała już niejednokrotnie ze z opinią publiczną trzeba się liczyć bo inaczej "HAJS" księgowym zaczyna się nie zgadzać.

nasa1 
Forumowicz

Auto: Outlander 2014 Intense+ 2,3DID
Wysłany: 07-04-2014, 22:01   

JCH napisał/a:
nasa1 napisał/a:
Kolego nasa1 - takie wypowiedzi są, mimo wszystko, nie na miejscu :? Szczególnie na tym forum :!:

Przeczytałeś podtekstem? :D Spokojnie, nie załamuj się :lol:
Ja tylko nie bardzo rozumiem podniecania się wyglądem zamiast przyjemnością z jazdy.
JEEP Wrangler przecież brzydki jak noc, ale ceniony w terenie od zawsze (to fakt). a wygląd niezależnie od serii określa się tzw. "kultowy" (to już naciągane) :D
Merce okularniki rdzewiały jak druty zbrojeniowe na budowie, ale wszyscy zakochani w mercach mówili "nieeeeeeee, to tylko ingerencja projektanta, sposób na surowy naturalizm w świecie błyszczących japońskich duperelków" :D
Wielbiciele OII czy całej serii Mitsu z grilem Evo (w tym Colty) zakochani w agresywnym wyglądzie (to nic, że czasami pod maską 1000 cm3 i 50 KM :D ) będą psy wieszać na OIII mimo, że nim się nawet nie przejechali.
Zaraz padają określenia mające poniżyć właścicieli hi typu auto dla staruszków, auto na które nie wyrwiesz dupy itd.... itp.....
To niestety tylko pokazuje, czym ludzie sugerują się przy wyborze samochodu. Wychodzą ludzkie (w PL x 10 :-) ) kompleksy i wieczne potrzeby pokazywania się innym (tamci też z kompleksami :-) ), podrywania lasek na auto, a nie inne atrybuty, no i generalnie takie prostolinijne myślenie.
Pytanie, gdzie w tych argumentach pada słowo o samym samochodzie, jego możliwościach, o przyjemności z jazdy?
Pozwolę sobie nie tracić więcej czasu na ewentualne odpisywanie, a koledze, któremu odpisuje i który zwraca mi uwagę, że na TYM forum moje uwagi były nie na miejscu życzę więcej radości z siebie, swoich wyborów zamiast wiecznego sugerowania się przez całe życie tym, co inni powiedzą :lol:

Odpowiedz do tematu