|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za kości? |
Autor |
Wiadomość |
pieszczoch
Forumowicz
Auto: Galant VI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-04-2014, 23:25 Co to za kości?
|
|
|
Siemka, ostatnio rozbierałem swoją Cari i w tunelu znalazłem 2 nieużywane kości (czarna i biała na zdjęciach). Dodatkowo pod fotelami znalazłem takie mniejsze kostki, niebieskie, ale tych akurat nie zrobiłem zdjęć ;/
Możecie mi powiedzieć za co są one odpowiedzialne?
Dzięki z góry
 |
|
|
|
 |
glina
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Lis 2010 Posty: 455 Skąd: mam to wiedzieć?
|
Wysłany: 04-04-2014, 23:28
|
|
|
podgrzewanie pupki? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
pieszczoch
Forumowicz
Auto: Galant VI
|
Wysłany: 05-04-2014, 14:58
|
|
|
podziękował ;d
aż się chyba skuszę przed zimą na takowe |
|
|
|
 |
eve1988
Forumowicz
Auto: carisma 1.6 benzyna+lpg
Pomógł: 38 razy Dołączył: 12 Maj 2013 Posty: 580 Skąd: Łochów
|
Wysłany: 05-04-2014, 15:56
|
|
|
pieszczoch, a wiesz ze musisz miec matę grzewczą w siedzeniach. |
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 08-04-2014, 22:07
|
|
|
Jak ktoś chce mam komplet mat na 1 fotel. Ale uprzedzam montaż maty grzewczej, wiąże się z demontażem całego pokrycia fotela, usunięciem wszystkich kółek mocujących obicia, czyli około 60, przyklejeniem na taśmę dwustronną na początku siedziska i w połowie oparcia, no i ponownym montażem. Montaż i demontaż 2 foteli ( z naprawą sprężyny siedziska wymianą maty grzewczej siedziska i wymiany pokrowca oparcia, w drugim fotelu wymianą gąbki siedziska zaszycia pękniętej nitki na szwie oparcia ) zajął mi 4-5 godzin. Oprócz maty trzeba dokupić włącznik, niestety każdy używany ma spękaną szybkę, od rozgrzewającej się żarówki . Jeżeli fotel ma SRS tak jak mój, przed rozpoczęciem pracy trzeba odłączyć akumulator, a podłączyć dopiero po ponownym zamontowaniu i podłączeniu złącza SRS fotela. Jeżeli nie odłączy się akumulatora, kasowanie świecącej kontrolki SRS na liczniku kosztuje 150PLN. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
|
|