Przesunięty przez: mjsystem 19-05-2014, 22:54 |
Chcę kupić Lancera 2.0 kombi |
Autor |
Wiadomość |
freddros
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-05-2014, 13:57 Chcę kupić Lancera 2.0 kombi
|
|
|
Witam
Chciałbym zakupić Lancera 2,0 kombi czy ktoś może oglądał te auto:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C26400289.html
na co zwrócić uwage kupując llancera w tych rocznikach.
Z góry dziękuję za pomoc sam tez z chęcia pomogę jezeli tylko bede pottrafił
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez mjsystem 21-05-2014, 13:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
freddros
Forumowicz
|
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
|
|
|
 |
pero
Forumowicz
Auto: Lancer Wagon INTENSE 2.0
|
Wysłany: 20-05-2014, 12:39
|
|
|
Ten Lancer z Gniezna nie jest to oferta prywatna. Równo rok temu kupowałem swojego miśka i ogłoszenie wisiało w takim samym kształcie. Dzwoniłem do tego człowieka i okazało się, że handluje samochodami (tam jest zagłębie komisów w Gnieznie). Zaczął mi oopwiadać takie bajki i historie na temat tego auta, że aż mi się odechciało go słuchać. Nawet nie pojechałem oglądać bo nie lubię jak ktoś tak kłamie prosto w słuchawkę. Powiem tylko, że w maju 2013 był wystawiony za 16900 PLN i gościu na wstępie rozmowy powiedział, że to super auto i jak liczę, że coś starguje z ceny to nie mamy o czym gadać po czym zaczął oopwiadać wymyśloną bajkę. Jak widać auto potaniało o 2 tysie i stoi nadal. |
|
|
|
 |
freddros
Forumowicz
|
Wysłany: 20-05-2014, 14:51
|
|
|
Ten człowiek mówi mi, ze tym autem jeździła córka w holandii i ze stan auta jest idealny. Co Tobie mówił o aucie? |
|
|
|
 |
pero
Forumowicz
Auto: Lancer Wagon INTENSE 2.0
|
Wysłany: 20-05-2014, 22:56
|
|
|
Mi mówił coś o Holandii Berlinie i Londynie. Dodając, że jest handlarzem ale to auto jest akurat użytkowane jako jego córki prywatnie (ja to czytam tak: sprowadziłem auto do Polski i zarejestrowałem na córkę (lub na siebie), żeby dobrze wyglądało, że od osoby prywatnej. Pewnie robi tak z każdym autem. Bo w rozmowie mówił też o fakturze VAT-marża i że ma auto-handel. Z wieloma handlarzami rozmawiałem i uważam, że najgorsi są Ci którzy zaczynają opowiadać historie wcale o to nieproszeni. Wtedy te historie są zazwyczaj najbardziej wymyślone. |
|
|
|
 |
|