Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mjsystem
19-05-2014, 22:54
Chcę kupić Lancera 2.0 kombi
Autor Wiadomość
freddros 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-05-2014, 13:57   Chcę kupić Lancera 2.0 kombi

Witam
Chciałbym zakupić Lancera 2,0 kombi czy ktoś może oglądał te auto:

http://otomoto.pl/mitsubi...-C26400289.html

na co zwrócić uwage kupując llancera w tych rocznikach.
Z góry dziękuję za pomoc sam tez z chęcia pomogę jezeli tylko bede pottrafił

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez mjsystem 21-05-2014, 13:47, w całości zmieniany 1 raz  

freddros 
Forumowicz

Wysłany: 19-05-2014, 14:12   

Patrze jeszcze na tego ale to komis a wiadomo jak bywa z komisami
http://otomoto.pl/mitsubi...-C32128808.html
Ostatnio zmieniony przez londolut 19-05-2014, 23:09, w całości zmieniany 1 raz  

londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Wysłany: 19-05-2014, 23:10   

Tylko opinie na temat wrzuconych aukcji. Reszta nie na temat ląduje w koszu.
Opinii o awaryjności i częściach szukaj tu http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=116

pero 
Forumowicz

Auto: Lancer Wagon INTENSE 2.0
Wysłany: 20-05-2014, 12:39   

Ten Lancer z Gniezna nie jest to oferta prywatna. Równo rok temu kupowałem swojego miśka i ogłoszenie wisiało w takim samym kształcie. Dzwoniłem do tego człowieka i okazało się, że handluje samochodami (tam jest zagłębie komisów w Gnieznie). Zaczął mi oopwiadać takie bajki i historie na temat tego auta, że aż mi się odechciało go słuchać. Nawet nie pojechałem oglądać bo nie lubię jak ktoś tak kłamie prosto w słuchawkę. Powiem tylko, że w maju 2013 był wystawiony za 16900 PLN i gościu na wstępie rozmowy powiedział, że to super auto i jak liczę, że coś starguje z ceny to nie mamy o czym gadać po czym zaczął oopwiadać wymyśloną bajkę. Jak widać auto potaniało o 2 tysie i stoi nadal.

freddros 
Forumowicz

Wysłany: 20-05-2014, 14:51   

Ten człowiek mówi mi, ze tym autem jeździła córka w holandii i ze stan auta jest idealny. Co Tobie mówił o aucie?

pero 
Forumowicz

Auto: Lancer Wagon INTENSE 2.0
Wysłany: 20-05-2014, 22:56   

Mi mówił coś o Holandii Berlinie i Londynie. Dodając, że jest handlarzem ale to auto jest akurat użytkowane jako jego córki prywatnie (ja to czytam tak: sprowadziłem auto do Polski i zarejestrowałem na córkę (lub na siebie), żeby dobrze wyglądało, że od osoby prywatnej. Pewnie robi tak z każdym autem. Bo w rozmowie mówił też o fakturze VAT-marża i że ma auto-handel. Z wieloma handlarzami rozmawiałem i uważam, że najgorsi są Ci którzy zaczynają opowiadać historie wcale o to nieproszeni. Wtedy te historie są zazwyczaj najbardziej wymyślone.

Odpowiedz do tematu