W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Jest kilka rzeczy do zrobienia ale jestem zblokowany przez nieuczciwą firmę kurierską, której ukradli paczkę i która to firma wykręca się od odpowiedzialności.
Auto: Samochód mam czterokołowy.
Kraj/Country: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 2155 Skąd: Sz-n
Wysłany: 29-10-2014, 20:38
Temat krótki ale ciągnie się. Jutro wysyłam kolejne pismo. Jak przyjdzie odpowiedź to opiszę szerzej problem. Na razie się wstrzymuję bo nie jestem jedynym poszkodowanym.
Auto: Wiking
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 27 Kwi 2011 Posty: 2655 Skąd: Koszalin
Wysłany: 29-10-2014, 23:52
jAZZMAN, na nich działają tylko baty ... najlepiej opinia rzeczoznawcy + pismo przez kancelarię prawniczą, niewielkie koszta a efekt w 60% gwarantowany. A jeżeli nie odpuszczą, to jeszcze pokryją koszta procesowe.
Auto: Samochód mam czterokołowy.
Kraj/Country: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 2155 Skąd: Sz-n
Wysłany: 29-12-2015, 23:58
arturj123, tak na kolanie..... ponieważ czasu mało.....
30.12.2015
Wydarzyło się kilka spraw związanych z VR4, z powodu braku czasu nie pisałem..... Nadrobię w wolnej chwili, (możne jeszcze w tym roku). Tym czasem:
Wyścigówka w żywiole!
Fałerka była równo w połowie stawki. Nieźle jak na pierwszy raz i jak na automat.
_________________ uɐɯzzɐɾ - ɯɐıʍɐɹpzod
Ostatnio zmieniony przez mkm 02-01-2016, 05:03, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Galant V6 Avance SE
Kraj/Country: Polska Pomógł: 58 razy Dołączył: 20 Paź 2010 Posty: 5141 Skąd: Nowy Sącz/Winterthur
Wysłany: 31-12-2015, 13:53
zazdroszczę
_________________ Życie jest zbyt krótkie, by jeździć Dieslem Gość --->"Rekińczyk"<---
"spotykając innego uzytkownika Gala to tak
jakby się kogoś znajomego spotkało - nie umiem tego wytłumaczyć
i nie doświadczyłem tego jeżdżąc innymi markami" by dzordz8