|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Fotele |
Autor |
Wiadomość |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 21-11-2013, 22:58 Fotele
|
|
|
Ma ktoś orienta, czy środkowy rząd 2 foteli (wersji 6 osobowej) da się zastąpić fotelami przeznaczonymi dla 3 osób (z wersji na 7 osób) bez żadnych przeróbek ??? |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
dive_popo
Forumowicz
Auto: Grandis 2.0 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Wrz 2013 Posty: 39 Skąd: Oswiecim
|
Wysłany: 22-11-2013, 12:28
|
|
|
Bezproblemu wystarczy wymienic ta wieksza polowke na ta z wersji 7-mio osobowej |
|
|
|
 |
jogi_23
Forumowicz
Auto: grandis 2.0 did bsy
|
Wysłany: 28-05-2014, 17:32
|
|
|
Ja się zastanawiam nad zmianą drugiego rzędu 3os na 2os tylko jak to zrobić bo u mnie w aucie są szeroko rozstawione szyny i na moje oko nie ma możliwości wsadzenia węższego pojedynczego fotela zamiast części 2osobowej. |
|
|
|
 |
patrycjuszek
Forumowicz
Auto: Galant 2.0 v6 150 ps
Pomógł: 13 razy Dołączył: 03 Cze 2009 Posty: 556 Skąd: Wisxnice
|
Wysłany: 28-05-2014, 22:02
|
|
|
Musisz kupić fotel z szynami. Szyny trzeba wymienić i po sprawie. Otwory na śruby powiunny być w podłodze zostawione. |
|
|
|
 |
|
|