|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS DID] Pytanie o osłony w przednich reflektorach |
Autor |
Wiadomość |
maruder
Nowy Forumowicz
Auto: space star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-06-2014, 15:06 [MSS DID] Pytanie o osłony w przednich reflektorach
|
|
|
Witajcie Czy standardowo były montowane osłony żarówek (tych H4 i postojowych) w przednich lampach? Chodzi o to, że lampy u mnie są zakurzone od środka i wydaje mi się, że powinny być te osłony a ich nie ma. Mam na myśli takie okrągłe, wielkości mniej więcej nakrętki od słoika, które występują w większości aut. Trzeba je odkręcić by mieć dostęp do żarówki w przypadku potrzeby jej wymiany. Myślę, że wiecie o co mi chodzi Pytanie, czy da się je dokupić osobno? Patrzyłem na allegro ale ich nie znalazłem. Są tylko w kompletach z lampami. Albo po prostu nie wiem jak to się fachowo nazywa i nie wiem jak tego szukać |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21013 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 30-06-2014, 18:25
|
|
|
maruder napisał/a: | Czy standardowo były montowane osłony żarówek (tych H4 i postojowych) w przednich lampach?
....
Mam na myśli takie okrągłe, wielkości mniej więcej nakrętki od słoika, które występują w większości aut. | Tak. W MSS poliftowym były te "nakrętki od słoika" |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
maruder
Nowy Forumowicz
Auto: space star
|
Wysłany: 30-06-2014, 19:32