Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
21-03-2007, 01:51
[ALL] jak przykrecic radio od tylu?
Autor Wiadomość
Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-03-2007, 09:07   

wiecie - opinii o zabezpieczaniu radyjek jest mnostwo - przypomina mi sie anegdota z lat studiow, jak koledze ukradli radio wybijajac szybe pod uczelnia; wstawil szybe i zostawial od tej pory kartke: "w tym aucie nie ma radia"

az ktoregos dnia patrzy - znow szyba wybita, w srodku lezy kartka: "juz jest" a pod nia jakis stary radioodbiornik typu Safari z Poloneza :)

tez kiedys mialem radio z panelem i kieszenia (sprzedalem Bartkowi) i przyznam, ze celowo szukalem takiego egzemplarza, ale to akurat zlodzieje sa nienormalni a nie ludzie przykrecajacy radia, wiec nie mozna podchodzic do sprawy tak, zeby ulatwiac bandycie zycie...

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Wysłany: 06-03-2007, 14:11   

Co do wycagania radia... jesli ide u mnie w miesciine na zakupy sciagam tylko panel... ale jesliide w centrum wawy to biore radio.. nie jest to wielki ciezar a jest wygodna raczka pozwala normalnie niesc... wychodze z zalozenia ze jak zostawie to radio na chwile to jak na zlosc ktos wywali mi szybe.. tak wiec unikam takich akcji:) :)

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2007, 16:44   

Jak to jest. Złodzieje polują na super radyjka czy wpierw wywalają szybę a później patrzą jakie radio? Bo w sumie ja nie mam zbyt wypasionego więc czuję się w miarę bezpieczniea i tak panel ściagam. Z drugiej strony pod radiem mam cb a jego już nie mam jak ukryć...

Niech złodzieje się wypowiedzą :wink:

karolkk84
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2007, 16:58   

To zalezy od zlodzieja profesjonalisci patrza czy warto, byle dresik ktory potrzebuje na dzialke raczej nie patrzy, tak ja to widze.
Sam myslalem zeby nakleic na radiu naklejke jakiejs super firmy tupu First czy Medion wtedy odpadna mi profesjonalisci z listy potencjalnych chetnych :)

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2007, 17:17   

karolkk84 napisał/a:
nakleic na radiu naklejke jakiejs super firmy tupu First czy Medion

ja proponuję na tylnej szybie :wink:

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 06-03-2007, 17:39   

Kradną wszystko:
same radia (bez panela)
same panele
ładowarki samochodowe
zestawy słuchawkowe
latarki
słuchawki bluetooth
itp.
Lepiej nie ryzykować, bo większość to łapserdaki, które najpierw tłuką szybę, a potem sprawdzają co jest do wzięcia (po ciemku nie zawsze widać co to za radio).

karolkk84
[Usunięty]

Wysłany: 06-03-2007, 18:35   

Ficu865 napisał/a:
ja proponuję na tylnej szybie

Na tylnej szybie tylko PAJONIER :D

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2007, 11:27   

Mojemu koledze w Warszawie ostatnio "geniusze" zostawili ładny prezent w samochodzie - śruboręt.......w nowym radiu Kenwood :?
Najwidoczniej nie mogli wyjąć radia skur*****y i tak wyładowali swoją frustrację :-X

Odpowiedz do tematu