|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L200 brak mocy - gdzie znajdę dobry serwis? |
Autor |
Wiadomość |
haos3
Nowy Forumowicz
Auto: L200
|
Wysłany: 17-06-2014, 19:04 L200 brak mocy - gdzie znajdę dobry serwis?
|
|
|
Witam, mam problem w moim l200 rocznik 2006 przebieg 140tys. Ostatnio mam problem wyświetlają się mi kontrolki trakcji i kontrolka silnika. Auto traci moc, maksymalna prędkość to około 30km/h. Po zgaszeniu i odpaleniu przejadę z 500m i znowu kontrolki brak mocy. Miał ktoś może taki problem? Polecicie jakiś warsztat w okolicach Tarnobrzega (Rzeszowa) ? |
|
|
|
 |
Hosz
Nowy Forumowicz
Auto: L200 rok2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-08-2014, 15:44
|
|
|
Witam. Mam identyczny problem. Co takiego się stało i na jakie koszty się przygotować.
Będę b. Wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 1640 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-08-2014, 22:14
|
|
|
Najpierw odkręć plastik na silniku i sprawdź taki około 0,5 cm średnicy gumowy przewodzik pomiędzy przepustnicą (patrząc od przodu samochodu, po prawej stronie obok głowicy), a czujnikiem MAP znajdującym się na podszybiu z prawej strony (takie cudko, z trójprzewodowym kablem po lewej stronie) jeśli masz chipowana Elżbietę, to jak spadnie opaska, to ten przewodzik spada i samochód wchodzi w tryb serwisowy, wtedy nie wyczuwa ciśnienia z turbo i odcina moc. Daj znać jak poszło. |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
|
|