|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Instalacja systemu nawigacji |
Autor |
Wiadomość |
Seether
Nowy Forumowicz
Auto: MisioLancer 2010
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-09-2014, 23:47 Instalacja systemu nawigacji
|
|
|
Witam serdecznie. Nietypowe pytanie.
Firma wysyła mnie na dobry tydzień na granicę niemiecko francuską. Będę miał dzień wolny i postanowiłem rozejrzeć się w okolicy Dussledorf za Lancerem na prywatne potrzeby. Budżet do 45k z rejestracją. Celuje w benzynę, silnik 1.8, rok 2009/2010 możliwie ze skórą. Z racji profesji (informatyk, biję się w pierś - gadżeciarz) zależy mi na navi. Nie chcę jednak navi Rockforda. Zależy mi na windowsie/androidzie, tak by móc samodzielnie oprogramować choć część funkcji auta (tak, poświęcę kilka tygodni wieczorów ale zrobię sobie prywatnego bat-mobila ).
Pytanie do Was. Może troszkę absurdalne ale lepiej dostać po uszach niż nie zapytać i wtopić. Czy Lancery nie posiadające fabrycznej navi mają pociągniętą instalację w aucie? Czy po zakupie navi (jakiś czas temu na allegro widziałem stacje multimedialne oparte na androidzie) wystarczy podpiąć kilka wtyczek, czy też konieczne będzie prucie połowy auta by wyciągnąć antenę na dach? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam uprzejmie .
PS. Wrzuciłem temat do tego działu ponieważ chcę kupić Lancera, lecz decyzję 'jakiego' uzależniam od wspomnianej instalacji . Proszę modów o wyrozumiałość. |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
|
|
|
 |
|
|