Przesunięty przez: Hubeeert 11-03-2007, 23:00 |
POSZUKUJE WARSZTATU!!! |
Autor |
Wiadomość |
pl3x [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 22:44 POSZUKUJE WARSZTATU!!!
|
|
|
witam. mam troszke problemow z moim lancerkiem 93 16v a jestem jego posiadaczem od jakiegos miesiaca i kompletnie nie znam sie na rzeczy. w związku z czym poszukuje zaufanego warsztatu w ktorym ludzie znaja sie na rzeczy i moge im powierzyć swojego miśka bez obaw o spapranie roboty i nadmierne koszty.. Poszukuje takich miejsc na terenie małopolski jestem z podhala wiec małopolska to teren gdzie moge spokojnie sie zapuszczać. z góry dziekuje za info! |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:01
|
|
|
Przenioslem Twoj temat do forum Malopolska - tu juz sa namiary i latwiej zapytac Kolegow z tego rejonu kogo polecaja.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pl3x [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:08 poszukuje warsztatu!
|
|
|
hej!. jestem z okolic zakopanego i poszukuje zaufanego i sprawdzonego mechanika ktory pomogł by mi z moim lancerkiem 1.6 16v 93r poszukuje info o takich osobach ( zakładach na terenie małopolski " znający się na rzeczy i nie zdzierający kasy"
z gory dziekuje za info |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-03-2007, 23:25
|
|
|
pl3x, drugi temat o tym samym.... Skontaktuj sie z uzytkownikiem Sajmon - On moze cos wiedziec |
Just think...
. |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 12-03-2007, 01:21
|
|
|
pl3x, Małopolska jest duża
Niestesty nie znam żadnego mechanika z Podhala. Jeżeli wizyta u mechanika w okolicach Krakowa jest możliwa, to zapraszam na PW po namiary na naszego sprawdzonego magika. Jeżeli szukasz kogoś bliżej, to skontaktuj się z użytkownikiem Ficu865 - on pochodzi z Podhala i może będzie w stanie kogoś polecić. |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 10:03
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Ficu865 - on pochodzi z Podhala i może będzie w stanie kogoś polecić. |
hehe mojego speca od kabli i głowicy Na podhalu znam dobrego mechaniora od merców. Jeśli chodzi o mitsu nie słyszałem o jakimś specjalizującym się w tej marce. pl3x skąd dokładnie jesteś? Jeśli do Krakowa dasza rady podjechać mogę Cie zaprowadzić do naszego oswojonego zaprzyjaźnionego mechanika który napewno nie bierze dużo a jest mistrzem w swoim fachu. Z tym że najpierw trzeba się z nim umówić bo ma spory ruch. |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
|
Wysłany: 12-03-2007, 14:36
|
|
|
New Targ, Kowaniec, Osiedle Gazdy Jacek Nowak -- wot wsio . Kumpel i dobry mechanik od samochodow nie tylko Mitsu |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
|