|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
"olsztynskie babeczki tez potrafia :)" |
Autor |
Wiadomość |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-03-2007, 15:05
|
|
|
Darek ale ja zrozumialem
ale mowie jest taki patent ,zeby przez przypadek nie wrzuci tego wstecznego . czyli o tym o czym mowielm ze trzeba wcisnac dzwignie w dol, bo inaczej poprostu wsteczny nie wejdzie . no chyba ze to byla baaaaaaaardzo pusta pani i tak wlasnie zrobila hehe |
|
|
|
 |
Cezar
Mitsumaniak Veni, Vidi, Vici

Auto: Mondeo x2
|
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 02-03-2007, 18:11
|
|
|
Ja mam taki układ w Cari i Corsie, tyle że dźwigni się nie wciska a podciąga pierścień. Ani mi, ani mojej mamie nie zdarzyło się nigdy pomylić R z 1 |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
tymcio [Usunięty]
|
Wysłany: 12-03-2007, 20:59
|
|
|
Myślę że zdolności prowadzenia samochodu nie zależą od płci kierującego.Widywałam tragicznych kierowców facetów.Ostatnio czytałam artykuł o samochodach dla idiotów, kiedyś jak jeździłam trabantem to musiałam wiedzieć gdzie jest akumulator, moduł zapłonowy, świece itd.Jak w połowie drogi polonez zaczynał chodzić jak traktor to podnosiłam maskę ,wykręcałam świece ,wycierałam szmatą i można było jechać dalej, a teraz samochód ma automatyczną skrzynie ,system kontroli trakcji , automatyczne wycieraczki, automatyczne światła i czemu tu się dziwić ? Pozdrawiam.Kaśka. |
|
|
|
 |
|
|