[3.2 DID] Bak do Pajero 5d z kewlaru |
Autor |
Wiadomość |
techsm
Forumowicz
Auto: Pajero 3,2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2014, 16:46
|
|
|
Niech każdy sam dokona wyboru - gdzie taniej, gdzie lepiej, zwracając uwagę co kupuje (producent)
Dla mnie taniej jest np. w Belniakoffroad. Dla kogoś być może będzie w epajerze. Ważne by mieć wybór. A tutaj mam wrażenie, że niektórzy mają klapki na oczach i ślepo pędzą przed siebie wąską uliczką ...
O oryginały warto również zapytać tutaj: http://specx.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 08-10-2014, 18:10
|
|
|
techsm napisał/a: | A tutaj mam wrażenie, że niektórzy mają klapki na oczach i ślepo pędzą przed siebie wąską uliczką ... | Twoje wrażenia to Twoja prywatna sprawa. Pisałem Ci to gdy prowadziłeś krucjatę przeciwko e-pajero spod starego nicka, napiszę jeszcze raz - nie pozwolę na atakowanie innego użytkownika Forum tylko dlatego, że Tobie się wydaje tak a nie inaczej.
Minister Zdrowia ostrzega po raz ostatni. Potraktuj to serio. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
TangoKK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero III Long 3.2
Pomógł: 17 razy Dołączył: 28 Lip 2011 Posty: 359 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 08-10-2014, 18:49
|
|
|
Nie przesadzajmy Hubeeert. Kolega podał alternatywę ja na przykład zweryfikowałem i już wiem, że nic ciekawego. Zawsze lepiej mieć wybór. Swoją drogą Techsm nie musisz w każdym poscie sugerować, że epajero jest beee i droższe od ASO bo to wierutna bzdura. Ja utopiłem samochód w rzece odbudowując auto kupiłem tam masę części i nie kupowałem w ciemno zawsze sprawdzałem ceny w innych źródłach. Zbyszek bardzo chętnie udzielał mi porad telefonicznie bardzo cennych porad i to za free. |
_________________ HEAVEN CAN WAIT I'M BUSY |
|
|
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 09-10-2014, 07:49
|
|
|
TangoKK napisał/a: | Zbyszek bardzo chętnie udzielał mi porad telefonicznie bardzo cennych porad i to za free. |
Hm... są ludzie dla których liczy się tylko cena , tego co jest poza nią nie są w stanie pojąć i zauważyć . Ale my na to nic nie poradzimy , muszą z tym żyć Możemy im tylko wyrazić nasze współczucie , wierząc , że może kiedyś, życie pozwoli im zrozumieć więcej . |
|
|
|
 |
KrzysG
Forumowicz
Auto: PajeroIII3.2D 3d man. lift
Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 154 Skąd: Poznan
|
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 09-10-2014, 11:37
|
|
|
TangoKK napisał/a: | Nie przesadzajmy Hubeeert. Kolega podał alternatywę ja na przykład zweryfikowałem i już wiem, że nic ciekawego. |
Znam Zbyszka prywatnie, znam go również od strony nazwijmy to zawodowej. Kupowałem od niego części do Pajero i nie tylko - większość była tańsza niż w dowolnym innym źródle, kilka nie, ale za to BYŁY DOSTĘPNE OD RĘKI a nie za miesiąc co dla mnie jest o tyle cenne, że nie mogłem sobie pozwolić na to, żeby samochód Klienta stał miesiąc.
Co ważne - Zbyszek absolutnie za darmo dzieli się wiedzą na temat Pajero z każdym kto ma kłopot, doradza przy zakupie części i co równie istotne - dzieli się swoją wiedzą z posiadaczami Pajeraków na naszym Forum.
Zarzuty, które zgłasza techsm - zresztą to już jego drugie konto na naszym Forum z którego w dość niewybredny sposób atakuje są z dupy wzięte bo NIKT NIE MOŻE NAKAZAĆ zakupów w e-pajero. Kazdy ma prawo kupować w dowolnie wybranym miejscu a to, że techsm nie podoba się to, że Zbyszek ma nasze (Adminów) zezwolenie na odpowiedzi na pytania - "Panie Zbyszku czy ma Pan to czy tamto" oznacza tylko tyle, że to jego problem.
techsm stara zasada mówi - nie chce niech nie je. Polecam. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
techsm
Forumowicz
Auto: Pajero 3,2
|
Wysłany: 09-10-2014, 13:06
|
|
|
To jest zbiornik jakiego w epajerze nie kupisz. Jest to bak kewlarowy - uważany za lepszy. Pisze o tym autor tegoż wątku. 5 lat gwarancji. Zobacz jak wykonane są otwory.
Zbiorniki epoksydowe, można kupić za 1300 zł:
http://allegro.pl/mitsubi...4612181338.html
http://allegro.pl/mitsubi...4644924725.html
Cytat: | Kazdy ma prawo kupować w dowolnie wybranym miejscu |
I tego się trzymajmy.
Każdy sam dokona wyboru. Ważne być mieć alternatywę.
. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 09-10-2014, 15:03
|
|
|
techsm napisał/a: | Każdy sam dokona wyboru. Ważne być mieć alternatywę. |
Alternatywa jest zawsze bo każdy może skorzystac z google i znaleźć sobie potrzebne części.
Swoją drogą zgodnie z Twoją logiką to czy google nie jest monopolistą bo jest największe i najpopularniejsze? Może zaczniesz ich zwalczać polecając inne wyszukiwarki?
Na przyszłość zapamiętaj, że trolling też wymaga umiejętności... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|