|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mjsystem 12-10-2014, 09:01 |
Lancer 2.0 B - dostępność części ? |
Autor |
Wiadomość |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 10-10-2014, 11:12 Lancer 2.0 B - dostępność części ?
|
|
|
Witam, Przeleciałem po forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Otóż zastanawiam się nad zakupem Lancera z 2008r 2.0 benzyna, z tego co znalazłem info są to samochody pochodzące za oceanu. Jak jest z dostępnością części do tego samochodu w PL. Chodzi mi o to czy części są dostępne od ręki czy trzeba czekać na sprowadzenie.
Z góry dzięki za odpowiedz lub podrzucenie stron na ten temat |
Ostatnio zmieniony przez mjsystem 12-10-2014, 09:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Pomógł: 39 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3045 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 11-10-2014, 02:05
|
|
|
O jakie części Ci chodzi. Jeśli o silnik, to Outlander II ma ten sam. Jeśli o zawieszenie, to w zasadzie (poza małymi wyjątkami) wszystkie graty są te same bez względu na silnik. Niektóre elementy zawiasu Outlandera i ASX pasują do lancera. Z radiem będziesz miał problem, bo po wstawieniu radia z Europejczyka komputer auta przewali radio na USA. A po za tym to niema co się psuć w tych samochodach. . |
_________________ Suzuki Ignis 1,2 (2019) |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 12-10-2014, 09:08
|
|
|
Przeniosłem temat i zmieniłem tytuł, coby potomni mogli łatwiej znaleźć
brylekVFR, jak w każdym amerykańskim aucie, zawsze będą część części, które są "od ręki"(bo w tym wypadku na przykład nie różnią się od wersji europejskiej), będą takie, które trzeba zamawiać za oceanem i czas oczekiwania może okazać się różny. Nikt Ci nie odpowie ile się czeka, nie ma na to żadnej reguły. Części eksploatacyjne powinny być wspólne z wersją sprzedawaną w naszym kraju. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 19-10-2014, 16:49
|
|
|
Ok, już prawie wszystko wiem w tym temacie, dzięki za odpowiedz, |
|
 |
|
|