|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
BodyKit |
Autor |
Wiadomość |
fyncz [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2007, 18:37 BodyKit
|
|
|
Witam mam pytanie. Czy macie jakies namiary aby dostac zderzaczek przedni i progi typu gsr do lancer 1994 bo z maską to sobie poradzilem |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 15-03-2007, 20:38
|
|
|
Witaj. A ktory to lancer IV czy V boi w tym roku wychodzily obydwa. Ja mam V i tez poszukuje jakis delikatnych zderzaczkow i progow do mojego rocznik tez 94`
[ Dodano: 15-03-2007, 20:39 ]
A i moje pytanie. Co zrobiles z maska. Fotki prosimy fotki. |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
fyncz [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 09:30
|
|
|
To jest IV i czyli mamy ten sam problem czyli mam nadzieje, że ktoś nas pokieruje odpowiednio |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 10:47
|
|
|
W Gdyni jestś koleś który dogina progi-mam nadzieje ze jeszcze tam działa-zawsze mozecie podskoczyć |
|
|
|
 |
fyncz [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 18:32
|
|
|
raczej przydał by się namiar na niego to może jakąś wysłeczke by podsycił ale czekam dalej na pomoc z waszej strony |
|
|
|
 |
aniol_jojo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2007, 19:20
|
|
|
fyncz napisał/a: | raczej przydał by się namiar na niego to może jakąś wysłeczke by podsycił ale czekam dalej na pomoc z waszej strony |
a gdzie dokladniej mieszkasz :> mam namiary na gosci ktorzy robia zderzaki na zamowienie i zamierzam sie do nich wybrac po wyplacie ';)) ewentualnie sam mozesz cos podzialac ostatni wypusc lansera IV ma fajny zderzaczek przedni tylko troche inwencji spawania plastiQ zywicy + dokladki czy cos i mozna wymyslec cos ciekawego najpierw moze obnizysz zawieszenie? jakis sportowy uklad wydechowy? albo audio?:P
[ Dodano: 20-03-2007, 19:02 ]
fyncz napisał/a: | Witam mam pytanie. Czy macie jakies namiary aby dostac zderzaczek przedni i progi typu gsr do lancer 1994 bo z maską to sobie poradzilem |
mow ze do galanta bo lancera niby nie maja chociaz Ty masz nowszego to moze cos z tego bedzie
http://joy-tuning.de/ koles jest z PL a dokladniej Zgorzelec albo Ruszów.. czy cos.. ja bylem widzialem nie dostalem |
|
|
|
 |
|
|