|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer CS z okolic Bielska |
Autor |
Wiadomość |
donar
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-11-2014, 21:10
|
|
|
krzychu napisał/a: | Zawias nie obniżony |
A jak to potwierdzić na 100%? Wy pewnie potraficie to rozpoznać ze zdjęć, ale jak ja tam pojadę, to chciałbym mieć jakąś pewną metodę. Kilka dni temu, gdy zaczynałem się interesować tym autem, prosiłem właściciela, żeby zmierzył wysokość auta do linii dachu. I wyszło mu 145 cm
Jeśli by to była wersja 2.0 Comfort, to dla mnie ideał, bo jak widać po moich postach w innym temacie, zawieszenia Sport trochę się obawiam. Ale jeśli to pierwotnie był 2.0 Comfort, teraz obniżony chałupniczo, to odpuszczam... |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 04-11-2014, 07:06
|
|
|
donar napisał/a: | A jak to potwierdzić na 100%? |
Nie. Na oko widać, że wysoko stoi. Niestety wywaliło moje zdjęcia z forum. Ale poszukaj sobie po aukcjach 2.0 Sport i zobacz różnicę w tym jak koło "wchodzi" w nadkola. |
|
|
|
 |
|
|