|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: mkm 11-11-2014, 20:18 |
Tylna wycieraczka - |
Autor |
Wiadomość |
Indyk
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 r2006
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2014, 16:09 Tylna wycieraczka -
|
|
|
Witam serdecznie.
W tak pięknym i wspaniałym dniu jaki jest 11.11. nie tyle zużyła mi się wycieraczka co złamał mi się stary plastik - stelaż wyceraczki. Na internecie znalazłem:
wycieraczka
która zdaje się być wymienną częścią jednak jak wyjąć to cholerstwo to jest pierwsza sprawa, druga sprawa - przy próbie wyjęcia łączenie zaczęło pękać więc zostawiłem, trzecia sprawa - wiem, że można zamówić w serwisie ale mam do Was pytanko czy jest możliwość zainstalowania bardziej wytrzymałego wihajstra z aluminium podmieniając wszystko na wieloklinie silniczka? |
|
|
|
 |
b4rt3k91
Mitsumaniak
Auto: Lancer CS9W + LPG
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2014 Posty: 94 Skąd: Krzeszowice
|
|
|
|
 |
Indyk
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 2.0 r2006
|
Wysłany: 11-11-2014, 18:55
|
|
|
Dzięki...
No widzisz, ja szukałem i nie mogłem znaleść. No ale nie wierze, że nie ma innej znacznie bardziej wytrzymałej metalowej która by pasowała. Kuzyn ma sklep i warsztat motoryzacyjny to może mi pomoże z doborem. Zakładam, że nikt nie próbował tego podmienić? |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 11-11-2014, 20:18
|
|
|
Indyk napisał/a: | Kuzyn ma sklep i warsztat motoryzacyjny to może mi pomoże z doborem. |
To po co w takim razie pytasz na Forum?
Podjedź do kuzyna i dobierzcie, a jeszcze prościej poszukaj innego kuzyna to Ci dorobi... |
|
|
|
 |
|
|