Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Delica 4x4
Autor Wiadomość
africates 
Nowy Forumowicz

Auto: szukam
Kraj/Country: Ireland
Wysłany: 23-09-2014, 21:21   Delica 4x4

Witam!

Od jakiegos czasu przeczesuje siec w poszukiwaniu auta.... zaczelo sie na Defenderze... pozniej campervanie..... a cos co mnie zachwycilo to Mitsubishi Delica 4x4 ktora po odpowiednich przerobkach bedzie dla mnie idealna!

Im wiecej jednak przegladam tych aut tym jestem glupszy. Ciezko znalezc co jest co.... ludzie w ogloszeniach nazywaja Delica bardzo duzo modeli.... i stad moje ptanie.... jak to ogarnac? :) Tzn ktory z modeli i jakie roczniki sa najlepsze do 4x4 przy czym w miare ekonomiczne....

Na poczatku szukalem L300... ten kwadraciak wyglada swietnie.... jednak mysle ze chcialbym cos mlodszego i trafilem na Space Gear... i tu znowu niektorzy pisza Space Gear przy L400 tez.... jak sie w tym wszystkim polapac?

Dodam ze oryginalnie chcialem autko z kierownica po lewej stronie (pomiemo ze mieszkam w Irlandii) jako ze bede jezdzil po Europie troche... no i moze za pare lat wroce do PL. Jednak po przeczytaniu paru watkow widze ze opinie sa lepsze o Delicach z kierownica po prawej stronie - niby sa lepiej doposazone?

Dodam ze bede szukal auta glownie w Irlandii lub UK.

bede wdzieczny za pomoc!

pzdr

pawel

Ksieciunio 
Nowy Forumowicz
ksieciunio

Auto: Mitsubishi ASX2
Kraj/Country: UK
Wysłany: 15-11-2014, 18:33   Delica4x4

Witam
Ja mieszkam w Leeds (Anglia)i z tego co przeglądałem i wyczytałem to do UK są importowane prosto z Japonii i dlatego mają lepsze wyposażenie i są w lepszym stanie.
Szukaj na Auto Trader UK lub Gumtree lub innych stronach i szukaj raczej pod nazwą Mitsubishi Delice.Jak wpiszesz tą nazwę w internet to wyjdzie Ci cała historia tego modelu.
Pozdrawiam.

marcin-kraków
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2014, 12:33   

Czesc.

A znasz kogos kto pomoglby kupic takie auto. Interesuje mnie Delica 3.0V6.

l300 
Forumowicz

Auto: L300 2.4 4wd i Delica 2.8 4wd
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-11-2014, 17:37   

Marcin. Sam mozesz kupic w ciemno na ebayu licytujesz pay palem robisz przelew i szukasz polskiego transportowca i Ci zwozi kupilem juz 5 Delic tak:) Ale V6 sa drogieee :)

wito81 
Nowy Forumowicz
wito81

Auto: Przypłynie dopiero
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-05-2016, 21:19   Delicja japonska

Witam,

nie chce zakładac nowego wątku. Upatrzyłem coś takiego i zamierzam kupić.
https://www.gumtree.com/p...swap/1168092810

Bedzie to baza do zrobienia wyprawówki dla mojej rodziny.

Pozdrawiam,

Odpowiedz do tematu