|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Power Box by PSI Motorsport w Pajero 3,2 DiD |
Autor |
Wiadomość |
Hipolit74
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3,2 DiD z 2003r Long
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-12-2014, 20:01 Power Box by PSI Motorsport w Pajero 3,2 DiD
|
|
|
Witam ponownie. Szukając ECU znalazłem jakieś niebieskie pudełko z oznaczeniami Power Box by PSI Motorsport. Z tego"czegoś" idzie kilka przewodów, podłączone są na krótko do przewodów wchodzących do ECU. Czy ktoś wie co to jest, jaki ma wpływ na auto i czy można to zdemontować bez ryzyka uszkodzenia auta? Nie wiem jak długo auto chodziło z tym boxem. Doradźcie co z tym zrobić. Nie wiem czy nie ma to czasami wpływu na komunikat, który się pojawia na ekranie radia jak również to, że gdy teraz spadła temperatura na dworzu to auto odpala od razu bez problemu, ma ok. 1000 obrotów po czym obroty spadają na 2-3 sekundy do 600 po czym wracają do ok. 800-900. Gdy silnik jest ciepły to nie ma takich objawów, lecz muszę go dłużej kręcić by odpalił. Co o tym myślicie? |
|
|
|
 |
|
|