|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy to termostat? |
Autor |
Wiadomość |
MichciuGT
Mitsumaniak
Auto: Galant Kombi 6A13
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 1012 Skąd: Marki
|
Wysłany: 08-01-2015, 09:29
|
|
|
jak gotujesz termostat to ważne jest przy jakiej temp. się otwiera i zamyka, sprawdź jakimś termometrem |
_________________ 2020 - Czarny Galant Avance 2.5l
2019-2019 sprzedana Czerwona Yamaha YZF-R125
Bordowa Poliftowa Carisma 1.8 GDI
Są trzy wersje: moja, wasza i ta prawdziwa
Życie jest ładne póki nie dotyka się go. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 08-01-2015, 09:39
|
|
|
Borysław, ale węże powinny być trochę twarde bo w układzie jest niewielkie ciśnienie w stosunku do atmosferycznego. Dodatkowo przy obecnych temperaturach trudno jest zmusić termostat do otwarcia jeśli nie stoimy notorycznie w korku. A jeśli chodzi o podpięcie pod komputer, to powinien zadziałać VAG KKL na czipie FTDI 232 ze zwartymi pinami 1 z 4 i oczywiście program Evoscan. Ja z Carismą GDI z 1999 takim zestawem z powodzeniem się łączyłem, z obecną zreszta też tylko już nie musiałem zwierać pinów 1 z 4. Elm 327 oczywiście z Twoim autkiem nie zagada. |
|
|
|
 |
Borysław
Forumowicz

Auto: Mitsu Carisma 1,8 GDI 1998r.
|
|
|
|