|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
brak pradu w Montero 2004 |
Autor |
Wiadomość |
lupusek [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2007, 11:51 brak pradu w Montero 2004
|
|
|
bardzo prosiłbym o informacje, jeśli ktoś się z tym spotkał.
otóż jestem świeżo upieczonym, i mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Montero LTD z 2004. silnik 3,8 l benzyna. piękna sprawa. ale zdarzyło mi się, że raz nie było w ogóle prądu i potem komputer był zresetowany a raz tak jakby nie miał wystarczająco prądu. po tych zdarzeniach, kontrolka przełożenia 4LLC chwilkę sie świeciła, choć przełożenia nie włączyłem. być może wcisnąłem pilot przy kluczykach ( wiem, że raz się pomyliłem i otwierałem drzwi, choć właśnie były przeze mnie zamykane centralnym zamkiem).
myślę sobie, że może tak działa w tych autach immobilajzer. sam nie wiem.
będę wdzięczny za wszelkie informacje.
pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków po raz pierwszy
lupusek |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 21-03-2007, 13:05
|
|
|
To, ze Ci zamrugala kontrolka to nic strasznego, tak czasem jest. U mnie tez w nowym aucia zaraz po odpaleniu czasami zapala sie na chwile kontrolka napedu.
Co do braku pradu to przyczyn moze byc kilka. Sprawdz akumulator. To na poczatek, potem instalacje elektryczna bo moze cos jest tam zamotane. Proponuje konsultacje z fachowcem od Pojarek lub zapytac poprzedniego wlascicela czy cos na wlasna reke instalowal. Ciezko na odleglosc ocenic. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|