Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
brak pradu w Montero 2004
Autor Wiadomość
lupusek
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 11:51   brak pradu w Montero 2004

bardzo prosiłbym o informacje, jeśli ktoś się z tym spotkał.
otóż jestem świeżo upieczonym, i mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Montero LTD z 2004. silnik 3,8 l benzyna. piękna sprawa. ale zdarzyło mi się, że raz nie było w ogóle prądu i potem komputer był zresetowany a raz tak jakby nie miał wystarczająco prądu. po tych zdarzeniach, kontrolka przełożenia 4LLC chwilkę sie świeciła, choć przełożenia nie włączyłem. być może wcisnąłem pilot przy kluczykach ( wiem, że raz się pomyliłem i otwierałem drzwi, choć właśnie były przeze mnie zamykane centralnym zamkiem).
myślę sobie, że może tak działa w tych autach immobilajzer. sam nie wiem.
będę wdzięczny za wszelkie informacje.
pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków po raz pierwszy :mrgreen:
lupusek

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-03-2007, 13:05   

To, ze Ci zamrugala kontrolka to nic strasznego, tak czasem jest. U mnie tez w nowym aucia zaraz po odpaleniu czasami zapala sie na chwile kontrolka napedu.
Co do braku pradu to przyczyn moze byc kilka. Sprawdz akumulator. To na poczatek, potem instalacje elektryczna bo moze cos jest tam zamotane. Proponuje konsultacje z fachowcem od Pojarek lub zapytac poprzedniego wlascicela czy cos na wlasna reke instalowal. Ciezko na odleglosc ocenic.

Odpowiedz do tematu