Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Brylanty na maskę
Autor Wiadomość
Peter_s
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 21:16   Brylanty na maskę

Jeden z naszych kolegów oferował pomoc ale niestety wysiadł mi komp i spóźniłem sie. Potrzebóję brylanciki na maskę przednią do Galanta 1996 oraz napisy na klapę bagażnika.
Mimo wielkich starań nie mogę ich nigdzie dostać

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 21:26   

diamenty... :wink: patrzyles na allegro?? duzo jest tam rozbitkow wiec i znaczkow raczej nie brakuje...

Peter_s
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 21:35   

Ktoś podał mi nazwę Japaneze. Jest to osoba, która ponoć ma wszystkie części do japońców . Ma aukcje na allegro. Tam również przeglądałem i nic nie znalazłem

remkowsky
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 21:42   

czesci ma ale chyba bardziej mechaniczne niz takie pierdołki.... :wink:
bezposrednio na allegro ich pewnie nie znajdziesz ale jestem prawie pewien ze wystarczy podzwonic po ofertach gali na czesci i ktorys musi jeszcze miec diamenciki i naklejki na klape!

Peter_s
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 22:02   

o.k. dzięki! spróbuję

Odpowiedz do tematu