|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 06-02-2015, 10:30 |
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6, srebrny Avance, kombi, Pabianice |
Autor |
Wiadomość |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 05-02-2015, 23:24
|
|
|
McCoy
jeszcze jeden popis wiedzy, i ciśniecie po koledze tucci w dziale nasze miski , ładne auto kupił pewnie w miejscowości na ce zet , a to sól w oku McCoy a, naszego strażnika i skarbnicy wiedzy
[ Dodano: 05-02-2015, 23:35 ]
McCoy napisał/a: | czyli jednak sie zgadzasz z moim nędznym wywodem. Paweł84 napisał/a: |
jakie to wielkie szczęście ,ze jesteś na forum, taki specjalista, z takim autem kupionym z RFN, którego zazdrości większość forum , pewnie od prawdziwego Niemca z blitzkriegu , | powiem Ci tak...popychacze nie klepią,antena działa,hamulce nie biją,kielichy nie rdzewieją,nic nie telepie na drugim biegu,na śniegu nie rzuca tyłem,silnik oraz skrzynia działa poprawnie...szyby nie parują nawet gdy dmuchawa jest na jednej kresce. |
nie no , to super masz kozacki sprzęt , jedyne słuszne auto na forum
reszta zajechane trupy na dyskotece- mogłem Cie zacytować ? |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 05-02-2015, 23:44
|
|
|
McCoy napisał/a: | powiem Ci tak...popychacze nie klepią,antena działa,hamulce nie biją,kielichy nie rdzewieją,nic nie telepie na drugim biegu,na śniegu nie rzuca tyłem,silnik oraz skrzynia działa poprawnie...szyby nie parują nawet gdy dmuchawa jest na jednej kresce. |
No to igła panie....
Szkoda zaśmiecać wątku, i tak zaraz mod usunie wszystko, i słusznie. McCoy wyluzuj, chyba nie ma tu auta pod którym nie miałbyś spinki, to kosztuje niepotrzebne nerwy. |
|
|
|
 |
McCoy
Forumowicz
Auto: Mitsubishi SE 2,5V6 /99
Kraj/Country: Germany
Pomógł: 4 razy Dołączył: 20 Lut 2014 Posty: 249 Skąd: okolice Monachium
|
Wysłany: 05-02-2015, 23:54
|
|
|
Masz racje...nie moje małpy i nie mój cyrk.Pozdrawiam serdecznie.p.s.jezeli ktos nie ma możlowości sprowadzniea sobie galanta we własnym zakresie,to dobrą alternatywą jest jechać do chłopaków z czapli.z tego co czas pokazał,to czasami mają naprawde dobre auto do sprzedania. |
_________________ Oczy są interfejsem duszy
 |
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 06-02-2015, 01:29
|
|
|
McCoy
może odstaw już tego stumbrasa , bo chyba złe działa na Ciebie , totalnie Ci się pomieszało |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 06-02-2015, 10:30
|
|
|
Zamykam.
Paweł84, używaj funkcji "cytuj", trudno się czyta twoje posty. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|