Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
21-03-2007, 20:11
Felgi alu
Autor Wiadomość
gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 14:04   Felgi alu

kurna te od spejsa ni hu hu nie pasują-tam były 14 a tu są 15 :cry:

poszukuje 4 sztuk-może macie jakies namiary albo swoje stare co wam się nie podobają

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 21-03-2007, 14:08   

ehh gumas nie wzielimy pod uwage rozmiaru, a to najwazniejsze

pozatym cos sie nie pochwalil ??
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

turek61 
Mitsumaniak
Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-03-2007, 14:15   

Zerknij tu: http://www.allegro.pl/ite...x_100_hit_.html
i najlepiej dzwoń lub tak ja ja przez Skype.Mają różne rozmiary NOWYCH w przystępnej cenie.Właśnie jestem na etapie pertraktacji...

EDIT:
Właśnie na SKYPa dostałem info odnośnie nr 725, który mi sie podobał:
Cytat:
ta felga ma ET=37 i dedykację do mitsubishi lancer, galant, space wagon, aspire....

Mi pozostaje -
Cytat:
felga KM775 ET=45 dedykacja CARISMA
, która tez jest ciekawa.

Cytat:
[15:05:50] altrak2 napisał(a): 15" - kolor srebrny... 220zł/szt
[15:06:07] altrak2 napisał(a): dodatkowo...
[15:07:24] altrak2 napisał(a): jeżeli bedzwi wymagany kpl mont - typu pierścień, sruby, szpilki, nakrętki..etc... max 12 zł/koło
[15:08:13] altrak2 napisał(a): fela dostępna na zamówienia - czas oczekiwania ok. 2 tygodni...
[15:12:28] Leszek Rut napisał(a): OK termin nawet pasuje a forma płatności...
[15:16:31] altrak2 napisał(a): przelew... pobranie.. inne sugestie?

@Matejko czy to że felga jest szersza t.j. J6,5 zamiast 6 nie jest problemem ? Czy rozmiar opon, które posiadam i jest zalecany t.j. 195/60/15 będzie pasował ?
Nie chcę aby gdzieś mi obcierały i nie mam zamiaru klepać rantu :twisted:
Ostatnio zmieniony przez turek61 21-03-2007, 15:28, w całości zmieniany 3 razy  

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2007, 14:28   

Matejko napisał/a:
ehh gumas nie wzielimy pod uwage rozmiaru, a to najwazniejsze

poza tym cos sie nie pochwalil ??

te 3 postowiec-jak nie jak tak :D

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 21-03-2007, 17:39   

Cytat:
te 3 postowiec-jak nie jak tak :D

gon sie leszczu :D :badgrin:

niech ci bedzie - jakis taki niebieski :rolleyes:
nowka ?? pierwszy pierdziales w fotel ?? :butthead:

Cytat:
@Matejko czy to że felga jest szersza t.j. J6,5 zamiast 6 nie jest problemem ? Czy rozmiar opon, które posiadam i jest zalecany t.j. 195/60/15 będzie pasował ?
Nie chcę aby gdzieś mi obcierały i nie mam zamiaru klepać rantu :twisted:

oponki jak najbardziej nawet do felg 7J, 6,5J i 6J to zadna roznica wiec tylko et musi byc odpowiednie - fabryczne alu maja 46 to niech te 6,5J maja tak minimum 40, jesli mniej to juz istnieje prawdopodobienstwo ze nie tyle rant co sruba mocujaca zderzak bedzie przeszkadzac
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 22-03-2007, 15:54   

Panowie chce kupić jakies aluski i są w miarę fajne 13" tanie:) tylko pytanie jaki jest dokładnie
rodzaj felgi w moim lancu, tamte mają rozmiar 4x100? i chyba są w jakims oplu :?

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-03-2007, 16:59   

4x114,3
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

Odpowiedz do tematu