|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
outlander |
Autor |
Wiadomość |
emil_d
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 248 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 07-03-2015, 09:39
|
|
|
olgierto napisał/a: | potwierdzam, że czarny trudny w utrzymaniu łątwiejszit e chyba te grafitowe |
Ja mam grafit. Brud widać tak samo jak na czarnym. |
|
 |
olgierto
Forumowicz
Auto: Outlander I 2,4 MIVEC
|
Wysłany: 07-03-2015, 10:35
|
|
|
to jednak się myliłem |
|
|
|
 |
Jaro1974
Mitsumaniak Outsilverman ;-)

Auto: O1 bez T, EA5W i moto
Pomógł: 57 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 20738 Skąd: Z outlandera ;-) LRY ;-)
|
|
|
|
 |
MadziaQ..
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander I Turbo
|
Wysłany: 07-03-2015, 20:14
|
|
|
Dzisiaj oglądałam ten model :
http://otomoto.pl/mitsubi...-C34862857.html
Szczerze, widać że autko stoi już jakiś czas w komisie a zdjęcia były robione świeżo po przyjechaniu autem do Polski. Samochód okazało się z Dani a sprzedany w Niemczech do Polski... Auto trochę porysowane i gdzieniegdzie poobijane to jednak nic jak dla mnie, klapa malowana i niektóre elementy na aucie również. Poza tym raczej uderzone mocno nie mogło być podłużnice całe i widać że nic z nimi nie było robione przynajmniej na moje oko. Silnik trochę zapyziały ale pracował ładnie i równo zawieszenie też bez zastrzeżeń jechał równo nic nie pukało i nie ściągało. wycieków również nie dostrzegłam. Generalnie nawet do tego koloru srebrnego bardziej się przekonałam i już teraz nie zależy mi w jakim kolorze kupie Outlandera ale jedno jest pewne chociaż sama mam auto z mocnym silnikiem to outlander turbo zapewnił mi dzisiaj niezapomniane przeżycie i żeby nie wiem co będę szukać outlandera tubro niemalowanego. Jakby ktoś chciał sprzedać to chętnie kupie |
|
|
|
 |
|
|