|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] Dobry machanik / serwis w okolicach Nowego Sącza |
Autor |
Wiadomość |
akrool
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2015, 17:51 [3.2 DID] Dobry machanik / serwis w okolicach Nowego Sącza
|
|
|
Witam,
Chcę kupić PIII i znalazłem fajną propozycję z Limanowej.
Czy macie może jakiegoś dobrego godnego polecenia mechanika lub warsztat w tej okolicy co by zrobił przegląd sprawności mechanicznej?
(Nowy Targ, Rabka, Tarnów, Brzesko, Myślenice, Bochnia, Nowy Sącz, lub okolice)
? |
|
|
|
 |
konrad.klusek
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero III 3.2 long
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2015, 18:55
|
|
|
Ja swoje Pajero od momentu zakupu w 2010 roku serwisuję u sprawdzonego mechanika - okolice Brzeska. Do tej pory pomógł mi rozwiązać wszystkie problemy z moim Pajero - jest to najlepszy fachowiec w mojej okolicy, jednak nie specjalizuje się on typowo w samochodach 4x4 czy też w samym Pajero więc obawiam się, że jako osoba która pomoże sprawdzić Pajero przed zakupem może się nie sprawdzić - pomimo, że jest naprawdę świetnym fachowcem. Gdybyś nie znalazł nic innego to daj znać. |
|
|
|
 |
|
|