|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OIII 2.2DID |
Autor |
Wiadomość |
Grimm
Forumowicz
Auto: Outlander 14' PB
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2015, 09:35
|
|
|
DATSUN napisał/a: |
Mam pytanie, czy ktoś ma może problem z odpryskami na lakierze i jak ta sprawa ma się do reakcji serwisów. To znaczy czy podlega to gwarancji i czy jest sens droczyć się o odnowienie lakieru. Mam po 6 miesiącach kilka odprysków i wkurzam się, bo poprzedni mój kia ceed miał tyle po 6 latach. |
Lakier na OIII to katastrofa. Najmniejszy dotyk powoduje ryse lub odprysk a jak pojedziesz reklamować to w ASO się śmieją... Kup w ASO dwa peny - podkład+lakier i ceruj odpryski raz w m-cu bo innego wyjścia poza sprzedażą auta nie masz... |
|
|
|
 |
Marki
Forumowicz
Auto: Outlander III 2.2 Intense Plus
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Sty 2015 Posty: 49 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 11-05-2015, 09:54
|
|
|
niestety mam to samo. po czterech miesiacach kilka odprysków na lakierze i niestety 3 na szybie. Malutkie ale denerwuje. Szyba tania nie jest
[ Dodano: 11-05-2015, 09:56 ]
na gwarancje nie ma co liczyc bo to ewidentnie uszkodzenia mechaniczne. Jak napisał Grimm, łatać, a może też pokrywać warstwą ochronną - podobno działa |
|
|
|
 |
|
|