|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SEPSA |
Autor |
Wiadomość |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2007, 11:47 SEPSA
|
|
|
Panowie w związku z tym iż mam dzieci i od jakiegoś czasu jest nagonka na ten temat postanowiłem coś wstępnie ruszyć.
Już od dłuższego czasu a właściwie od 3 lat (gdzy kumplowi zarazili noworodka w szpitalu Wołomińskim) interesuję się tematem a ostatnio tak jak wszyscy trochę więcej.
Planowałem szczepienia swoich pociech ale ze względu na koszty ciężko było to zrobić, dla moich dzieciaków ok. 1.5 tyś/zł trochę dużo ale w spotkaniu z SEPSĄ żadne koszty nie są ważne.
No i wczoraj w TV było że w Czechach szczepionka z żywymi prze4ciwciałami to ok. 550KC czyli 60zł. , w Polsce ok. 120zł i nie ma w aptekach.
Idąc dalej dla małych dzieci czyli poniżej 2 lat w Polsce ok. 350zł i trzeba przynajmniej dwie dawki jeżeli dziecko ma ok. 1 roku to 3 dawki czyli koszty horendalne.
Główny temat akcji:
Czy jest możliwość aby ktoś kto dużo jeździ np. z południa Polski wywiedział się wszystkiego na temat cen za naszą piękną granicę, chętni policzyli by koszty i opłacalność naszej akcji i może wspólny zakup połączony z transportem (lodówka samochodowa) pozwolił by nam zaszczepić nasze pociechy za połowę ceny
Proszę o wypowiedzi. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
|
|