|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 09-06-2007, 21:33 |
[CB4A 1.6] Jakie amortyzatory wybrać? |
Autor |
Wiadomość |
auto-moto [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 19:38 Re: Jakie amortyzatory wybrać?
|
|
|
Czaqu napisał/a: | Mam propozycję zakupu amortyzatorów do mojego Lancera 1,6 GLXi z 1996 na przód:
Tokico (gaz) 160 zł/szt
Kayaba (olej) 215 zł/szt
Kayaba (gaz) 240 zł/szt
Sachs (olej) 250 zł/szt
Monroe (gaz) 165 zł/szt
Paraut (gaz) 220 zł/szt
JC (gaz) 190 zł/ szt
Kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Te Tokico są okazją (gościu ma ostatnią parę). Czy Kayaba to dużo lepsza firma, tzn. czy o tyle lepsza, że warto zainwestować kilkadziesiąt złotych więcej?
Co wybralibyście na moim miejscu? |
Tylko KAYABA |
|
|
|
 |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 149 Skąd: bardziej na południe
|
Wysłany: 02-04-2007, 14:26
|
|
|
Czaqu napisał/a: | Chodzi Wam o ten sklep-hurtownię Auto Zatoka? Coś mi się kiedyś obiło o uszy. |
Hmm, interesujace - mam sklep o tej nazwie po przeciwnej stronie ulicy (doslownie!) w Opolu. Co ciekawe goscie z niego poruszaja sie roboczym autem na wroclawskich blachach...
Warto wiec chyba sprawdzic, czy to nie siec.
Jesli sie okaze ze tak, to chetnych zapraszam tez do Opola.
Swoja droga gdy kupowalem ostatnio zarowki, to gosc na moje zdziwienie dot. ceny (dalem doslownie kilkadziesiat groszy) powiedzial, ze oni sa hurtownia zaopatrujaca warsztaty, a nie sklepem detalicznym.
[edit]
Wszystko sie zgadza: http://www.auto-zatoka.com.pl/filie |
|
 |
krzysio1972
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5W, Carisma 4G92
Pomógł: 11 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 469 Skąd: Józefów
|
Wysłany: 02-04-2007, 15:53
|
|
|
Ja tez mowie tylko KYB i najlepiej gazowe, ja juz mam w 3 samochodzie i jet git. Jak bedziesz kupowac to zwroc uwage na kraj produkcji, musi byc Japonia! W necie mozna dostac tansze, chyba produkcji francuskiej. |
_________________ Krzysio
Carisma 1.6 GL '96
Galant 2.5 V6 '97 |
|
|
|
 |
|
|