|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wybory Moderatora Regionu Śląsk |
Autor |
Wiadomość |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-09-2015, 21:40
|
|
|
Poszukaj na Forum, szybciej będzie. |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 17-09-2015, 09:09
|
|
|
Cytat: |
mjsystem napisał/a:
robertdg napisał/a:
Szczerze, to nawet brzmi niefajnie
Nie musi brzmieć.
To się zastanów czy wnosisz o propozycje na nowego moderatora czy masz z góry ustalonych kandydatów i wśród nich chcesz wybierac, bo pisząc w ten sposób, masz takie reakcje:
| Nikogo nie ograniczam. Jednak, z całym szacunkiem dla kolegi se7en, nie znamy jeszcze go. A ja zaproponowałem osoby, które znam. Nikt nie broni przecież w ten sposób innym proponować kandydatów, czy samemu kandydować. Inna rzecz, że nie ma dyskusji na bieżąco, nie ma spotów, przestajemy się poznawać, asymilować, organizować.
Szczerze, to sam nie wiem, dlaczego wciąż napieram na rozruszanie regionu. Pewnie dlatego, że wciąż mi zależy. Póki co.
se7en, uwierz, że zostanie modem jest niczym wobec wyzwania rozruszanie czegoś, co zostało rozbite. Moje drastyczne wołanie o wybory moda są nie bez powodu. Albo ten region rozruszamy (wszyscy), albo dajmy sobie spokój. Jednak moim, i tylko moim pragnieniem jest zmiana moda na innego. Takiego, który, jeśli już nic nie robi, to chociaż innym nie przeszkadza. |
|
|
|
 |
se7en
Mitsumaniak
Auto: Galant
|
Wysłany: 17-09-2015, 19:49
|
|
|
wierze wierze brakuje spota z prawdziwego zdarzenia to mnie poznacie
nie mam tez zamiaru sie wtrącac w minione waśnie miedzy niektorymi forumowiczami |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 17-09-2015, 20:21
|
|
|
mjsystem, trzeba sie dogadać i spotkać, a nie stawiać na osoby które już wcześniej zaznaczyły, że niezbyt specjalnie chciałyby się tym zajmować, świeża krew, świeże pomysly, komuś trzeba dać szanse |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
AidsD
Mitsumaniak

Auto: Space Star 1.6 MPI Comfort
|
Wysłany: 17-09-2015, 21:18
|
|
|
Ale to moderator jest odpowiedzialny za organizacje spotow? |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-09-2015, 21:40
|
|
|
Każdy może zaproponować czy zorganizować spota - nie trzeba być moderatorem.
Tylko zobacz, co się tutaj, na Śląsku dzieje. Wygląda, jakby większość po prostu olała "poznawanie, asymilowanie, organizowanie"
Chociaż przyznaję, że słowo "asymilacja" chyba nieszczególnie szczęśliwie jest dobrane - mi raczej kojarzy się ze sloganem :
"You will be assimilated. Resistance is futile. (Zostaniesz zasymilowany. Opór jest daremny.)"
który często można usłyszeć w serialach i filmach ze świata Star Trek
Ale popatrz, co się dzieje, czy raczej nie dzieje ?
Cykliczne spotkania Misiów w Zabrzu - cisza
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=26064
Pojutrze (19 września) ślub Londoluta w Rudzie Śląskiej - cisza
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=93799
Można dalej tak szukać. Wygląda, jakby nikomu nic się nie chciało... |
_________________ Adam
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 21:49
|
|
|
robertdg napisał/a: | mjsystem, trzeba sie dogadać i spotkać, a nie stawiać na osoby które już wcześniej zaznaczyły, że niezbyt specjalnie chciałyby się tym zajmować, świeża krew, świeże pomysly, komuś trzeba dać szanse | Pewnie masz rację, być może mam stare nawyki.
Cytat: |
Ale to moderator jest odpowiedzialny za organizacje spotow? | Jak dla mnie miło, gdy moderator jest również animatorem. Do moderatora należy pilnowanie regulaminu na podforum ( w tym wypadku śląskim) oraz regionalna odpowiedzialność, co się dzieje pod znakiem MM. Oczywiście nie da pilnować wszystkiego, ale organizowanie spotów jest mile widziane. Nie chodzi o rzeczy wyniosłe ale o rzetelność w frekwencji. Kiedyś były spoty co miesiąc i spotykało się nas kilkanaście osób w pizzerii. Potem to zanikło. Spotykajmy się chociaż w 4-5 osób, ale róbmy to regularnie. Z biegiem miesięcy grupa się powiększy. Zawsze powtarzam, że łatwiej i lepiej się asymilować z osobami, które widzimy, niż tylko raz w miesiącu on-line. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 17-09-2015, 21:51
|
|
|
No to ruszcie sie i zróbcie mu mitsumaniakową kolumne.
Ja się wybierałem, żeby mu groszem sypnąc w twarz, ale nici z tego wyjdą - na razie "umieram". |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

|
Wysłany: 17-09-2015, 21:57
|
|
|
mkm napisał/a: | No to ruszcie sie i zróbcie mu mitsumaniakową kolumne.
Ja się wybierałem, żeby mu groszem sypnąc w twarz, ale nici z tego wyjdą - na razie "umieram". |
placet - brat Londoluta - zamieścił posta 20 sierpnia. Sam widzisz, jaki jest odzew
Heh, jakoś w innych rejonach ludzie potrafili się zebrać, żeby przy takiej okazji skazańcowi zrobić kolumnę honorową...
Niby jest jeszcze kilkadziesiąt godzin, żeby coś zorganizować, ale kiepsko to widzę. W sumie przykro |
_________________ Adam
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:00
|
|
|
apg2312 napisał/a: | Można dalej tak szukać. Wygląda, jakby nikomu nic się nie chciało... | Tak wygląda, jak sami namalowaliśmy. Zróbmy wybory moderatora, aby w końcu dało się pisać na śląskim; po drugie nadeszła jesień, czas na spota. Jedna uwaga, Nigdy nie będzie terminu, który by pasował wszystkim. Ale warto i tak zacząć
[ Dodano: 17-09-2015, 22:03 ]
apg2312 napisał/a: | W sumie przykro | Skutki braku wspólnoty forumowej. Nie ma tematów, nie ma spotów, nie ma chętnych. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:08
|
|
|
No to pisz termin i wio.
ja z okazji swojej rocznicy na Forum chciałem "przywrócić dawnych wspomnień czar', ale spotkaliśmy sie "jak zwykle" w tym samym bardzo nielicznym, ale stałym gronie.
U nas w małopolsce "oficjalnego" spotu nie było hohoho i jeszcze troche.
Nieoficjalne odbywają sie praktycznie "co dwa dni". |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:13
|
|
|
mkm napisał/a: | U nas w małopolsce "oficjalnego" spotu nie było hohoho i jeszcze troche. | Tego też brakuje niestety. |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:17
|
|
|
mkm napisał/a: | Nieoficjalne odbywają sie praktycznie "co dwa dni". | U nas wcale... |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:18
|
|
|
Jak do nas przyjeżdżasz |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
|
Wysłany: 17-09-2015, 22:21
|
|
|
mkm napisał/a: | Jak do nas przyjeżdżasz | do Was, na kujawsko-pomorskie, na lubelskie, Tylko nie na śląskie |
|
|
|
 |
|
|