[3.2 DID] pompa wtryskowa nprawa |
Autor |
Wiadomość |
yankes78
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3.2DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-10-2015, 22:38 [3.2 DID] pompa wtryskowa nprawa
|
|
|
Witam wszystkich
prosze o pomoc w znalezieniu warsztatu w okolicach łodzi, który naprawił by pompe w moim miśku 3.2 did 2002r
autko poprostu zgasło podczas jazdy i kaplica,mechanik powiedział abym szukał gdzieś serwisu pomp bo ponoc nie daje cisnienia na wtryski ja w tych sprawach jestem laikiem wiec zwracam sie do was o pomoc w znalezieniu sprawdzonego warsztatu.
Z góry dzieki |
|
|
|
 |
SL-MOTORS
Nowy Forumowicz
Auto: CARISMA 1.9 DID
|
Wysłany: 20-10-2015, 11:38
|
|
|
TYLKO I WYLACZNIE E-PAJERO W PARCHOWIE MOZE DALEKO ALE NAPEWNO BEDZIE WSZYSTKO SPRAWNE I BEZ POTRZEBNYCH REKLAMACJI. |
|
|
|
 |
Nesene
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
|
Wysłany: 22-10-2015, 13:19
|
|
|
Tylko że oni tego sami nie robią. Była już dyskusja na ten temat tutaj. Ja nie wiem czy bym się decydował na wysyłanie pompy a potem montaż gdzie indziej bo to rozmywanie odpowiedzialności. Potem szukaj czy pompa czy zły montaż |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-10-2015, 16:06
|
|
|
Nesene napisał/a: | Tylko że oni tego sami nie robią. |
Ale dają gwarancję a o to chyba w tym wszystkim chodzi? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Nesene
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero 3
|
Wysłany: 24-10-2015, 11:09
|
|
|
A kto nie daje? Przy naprawie za 7000 zł trzeba być wyjątkowo niefrasobliwym żeby nie domagać się gwarancji. Pytanie co jeżeli pompa zostanie uszkodzona przy montażu. Kto wtedy da gwarancję? |
|
|
|
 |
|