Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1.6] Radio w Intense Plus
Autor Wiadomość
Robnek 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX Intense Plus MY15,5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-12-2015, 23:35   [1.6] Radio w Intense Plus

Odebrałem swojego ASX Intense Plus cztery dni temu ogarnąłem instrukcje obsługi potrenowałem praktycznie a mam problem ze sparowaniem z telefonem Bluetooth . Nie dostałem instrukcji od radia , myślałem że będzie w ogólnej ale tam pisze że "więcej informacji znajduje się w oddzielnym podręczniku użytkownika,, którego nie dostałem , nawet nie wiem jakie mam radio (takie z kamerą cofania). Mam prośbę może ktoś z was podpowie jaki ma symbol to radio i gdzie znajdę instrukcje .

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 14-12-2015, 06:56   

Poszukaj w dziale lancera:
http://forum.mitsumaniaki...light=bluetooth
http://forum.mitsumaniaki...light=bluetooth
Tutaj masz instrukcję do MMCS, tylko nie wiem czy w Twoim nie jest nowsza wersja :? .
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=31897

marrok 
Mitsumaniak

Auto: Poszukiwane :)
Wysłany: 14-12-2015, 08:46   

U ciebie paruje się przez ekran dotykowy, w menu wchodzisz w Phone, tam u dołu będziesz miał strzałkę, klikasz na na nią i z opcji wybierasz "air Phone", lub coś takiego, wyskakuje ci kod parowania, 4 cyfrowy, wyszukujesz w telefonie urządzenie bluetooth, podajesz pin i gotowe. Możesz zgrać książkę telefoniczną do radia, w tych opcjach z owinięcia strzałki wybierasz "phonebook" i tam musisz wybrać tyb książki-telefon i import kontaktów. nie zobrazuje ci tego dokładnie bo już jakiś czas nie bawiłem się tym systemem.
Dzwoń do dealera, że nie dostałeś instrukcji obsługi do systemu radia-muszą ci ją dać, jest takowa oryginalna, z tym że dealer musi się do centrali po nią złościć a często o tym zapomina.
pozdrawiam

Rodzina:
Mitsubishi Mirage 1,5 12V 88' - był
Mitsubishi Galant 2,0 16V 97' - był

Robnek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 14-12-2015, 11:55   

Dziękuje , paruje się przez ekran dotykowy ,wszystko zagrało (znajomość angielskiego by mi się przydała ale dam rade.). Do dilera też zadzwoniłem ,
symbol radia to DY-5MW3R69-T-15 .

[ Dodano: 19-12-2015, 16:05 ]
Jeszcze jedno pytanie odnośnie telefonu przez Bluetootha , słyszę rozmówce z głośnika po prawej stronie a chyba powinienem z lewej i nie mogę znaleźć w ustawieniach ani w instrukcji jak to przestawić .

DJ Fazi 
Mitsumaniak
Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Wysłany: 19-12-2015, 16:09   

Głośnik jest po prawej, tak jest w każdym Mitsubishi.

Robnek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-12-2015, 21:52   

Znalazłem ustawienie ,,Tel Speaker Setting " jest opcja ON OFF , MUTE ,ATT,FL,FR,FRONT ale wszystko nie aktywne .

Mark442 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky
Wysłany: 20-12-2015, 18:05   

Pisałem do MMC Polska i otrzymałem taką odpowiedź (listopad 2014 r.) w kwestii głosu z telefonu z prawego głośnika:
""Szanowny Panie,

Dziękuję za informację oraz przekazanie istotnej opinii.

Uprzejmie informuję, że poruszone przez Pana aspekty funkcjonalne pojazdu są nam znane. Podzielam Pana opinię dotyczącą funkcji głosowych oraz źródła pochodzenia dźwięku. Problem ten przekazałem do Działu Produktu, który jest w bezpośrednim kontakcie z producentem pojazdu.

Liczymy, że producent pojazdu wkrótce dostosuje wszelkie funkcje, zgodnie oczekiwaniami Klientów i przekazywanymi przez nas uwagami.

Z wyrazami szacunku""

Nie szukaj w ustawieniach - nie ma innej opcji w Miskach - głos wydobywa się z prawego głośnika i jest to kwestia softu, a nie ustawień...
"Miś" kultowy jest i basta !!"
"- Powiedz mi: po co jest ten miś?"

Robnek 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 21-12-2015, 07:40   

Dziękuje,czekamy na nowy soft .

piotr444 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi asx 1,6 benzyna
Wysłany: 04-02-2016, 17:42   radio z kamerą cofania - instrukcja

Witam! Szukam instrukcji obsługi w j. polskim do panelu- radia z kamerą cofania do mitsubishi asx (model z 2013r.)

Pyra 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Wysłany: 03-09-2019, 10:12   

Robnek,
Witam pierwszy raz. Pytanie czy może mi Pan pomóc w instalacji nowego radia w asx-sie. Miałem najuboższą wersję radiową (bez panelu dotykowego), zmieniłem więc a radio z panelem z wyższej wersji wyposażenia. Wtyczki pasowały bez przeróbek (nie podłączałem tylko wtyczki od kamery bo jej nie mam, tylko czujniki) wszystko zadziałało z wyjątkiem połaczenia przez blutooth. Nie mogę wogóle w menu radia znaleźć zakładki do połaczenia z telefonem. Telefon również go nie znajduje. Nie wiem w czym problem. Proszę o radę lub info gdzie mógłbym zasięgnąć jakieś konkrety. Pozdrawiam

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 03-09-2019, 10:19   

A w ogóle masz moduł hands free :?:
Na poniższej fotce masz pokazaną lokalizację.

Pyra 
Nowy Forumowicz

Auto: ASX
Wysłany: 03-09-2019, 10:32   

Bizi78,
Tak, mam gniazdo usb (narazie podpięty jest tam pendrive). Generalnie radio pokazuje dostęp do aux ale wchodząc tam mogę tą opcje włączyć albo wyłączyć. Fabryczny symbol radia to dy-5mwr69-t15.
Pozdrawiam

[ Dodano: 04-09-2019, 17:38 ]
Bizi78,
Witam, wychodzi na to, że w moim asx nie ma tego modułu. Szukam na różnych forach i nie widzę aby drigą kupna coś takiego nabyć. Ale przynajmniej jestem w domu. Dzięki i pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu