Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
poszukuje ladnej sigmy:)
Autor Wiadomość
findu 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-12-2015, 20:32   

GóR3K napisał/a:
tutaj masz piękną sztukę :)
http://olx.pl/oferta/mits...D5-IDcPjRL.html

Obrazek

bylem ostatnio u niemca po bmw dla mojej pani, i przy okazji przegladajac internety trafilem na nia jeszcze jak byla za odra, chcialem jechac ogladac po blisko bylo, ale niestety juz byla w poloni a ja utopilem w 525 w wzorcowym stanie z uwalona przeplywka:/ tak wiec narazie bujam sie z bunia nim wroce do tematu autka dla mnie:P

matteus 
Nowy Forumowicz

Auto: Sigma 24V 1992
Wysłany: 14-01-2016, 00:26   

faktycznie piękna sztuka! mimo że w realu nie do końca zgodna z opisem, to w sumie chyba na plus :) jeżeli jest tu osoba, która w poniedziałek miała gnać po nią z lawetą, to przepraszam, choć nie żałuję popełnionego sprzątnięcia sprzed nosa.

z nieścisłości względem ogłoszenia: realny przebieg 287kkm, rocznik 1992 (rej. 1994), a jako że taki rocznik - o ile dobrze rozumiem kwestię liftów - to brak airbaga kierowcy, brak też elektrycznego ustawiania foteli i parę innych duperelek. poza tym jak ta lala.

tak z ciekawości, findu, kojarzysz po ile tam w niemczech stała?
tutaj zażyczyli sobie 7500 :)

angelos 
Forumowicz

Auto: LS460 '07, Z34A '07
Wysłany: 14-01-2016, 15:03   

matteus napisał/a:
faktycznie piękna sztuka! mimo że w realu nie do końca zgodna z opisem, to w sumie chyba na plus :) jeżeli jest tu osoba, która w poniedziałek miała gnać po nią z lawetą, to przepraszam, choć nie żałuję popełnionego sprzątnięcia sprzed nosa.

z nieścisłości względem ogłoszenia: realny przebieg 287kkm, rocznik 1992 (rej. 1994), a jako że taki rocznik - o ile dobrze rozumiem kwestię liftów - to brak airbaga kierowcy, brak też elektrycznego ustawiania foteli i parę innych duperelek. poza tym jak ta lala.

tak z ciekawości, findu, kojarzysz po ile tam w niemczech stała?
tutaj zażyczyli sobie 7500 :)

Cześć, gratulacje. Jednakże, z tego co wiem to każda fabryczna 24v powinan mieć poduszkę i elektryke siedzeń. Widać, że skóra nie jest originalna tylko została zastąpiona nową. Przez te "pare" lat od daty jej produkcji wyposażenie mogło się zmienić ;) .

mazda10000 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Sigma 24v
Wysłany: 15-01-2016, 13:09   

Poduszka kierowcy w przedlifcie w 24v była opcją, w każdym razie widziałem już taką (wlur i kierownica bez poduszki, za to obszyta skórą), a co do elektryki siedzeń, to powinna takową mieć

findu 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
Wysłany: 16-01-2016, 10:08   

Matteus, dużo chcieli, coś było gdzieś 1700/2000ojro jak dobrze pamiętam, 7600 zł pamiętam że po przeliczeniu mi wyszło

lukasz12 
Mitsumaniak
prof. dr hab ;-)

Auto: Sigma 24V '95 / 24V EXE '94
Wysłany: 16-01-2016, 21:34   

Stelaże siedzeń są pewnie z wersji 12V tylko ktoś je obszył skórą.

Co do ceny to 1700€ za 24v z tym przebiegiem i w tym stanie (ECS na pewno jest niesprawny) to nie jest ona wcale atrakcyjna.

Być może dotarliśmy już do takiego momentu kiedy te samochody zaczynają zyskiwać na wartości?

"Natomiast wrażenia z jazdy 12V a 24V są niestety nieporównywalne ;) " (C) Chi-Man 2006
Update 06/2011: Ale 12V w manualu może być i nawet całkiem fajnie murczy :)
Update 10/2011: 12V mruczy jeszcze fajniej (bo ma oryginalny wydech)...i wróciła do łask :)
Update 11/2011: 12V jest OK, ale przydałoby się jednak więcej mocy na autostradzie ;)
Update 03/2012: Zdrowe 24V mruczy i dostarcza sporo radości przy manualu ;)

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Wysłany: 17-01-2016, 04:24   

lukasz12,
chyba na to wychodzi bo już na olx i na aledrogo nie ma sigmy ....
ciężko dostać :wink:

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 17-01-2016, 13:14   

jak sigmy nie ma to co o diamante powiedzieć można ;) Śmigam teraz do krk (tam teraz pracuję i od lutego rezyduję) codziennie i fajnie się jeździ ;) coś tam poszarpywać zaczął - ale pewnie lpg do regulacji.. bo na benzynie jest ok. nie bardzo wiem co zrobić z korozją podwozia - nie żeby mocno, ale wszędzie się zaczyna pojawiać rude plamki - trzeba by zdjąć wszystko i piaskować powozie i malować żeby było solidnie. Problem w tym że mi się troche nie chce. panamerą się przejechałem ostatnio i mi się spodobała.. tylko $$ szkoda.. taki dylemat.. robić czy nie robić a jak robić to co innego do jazdy na zamiankę :D i skad taki wielki garaż z kolumnówką w krk :D

Hikiel 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt
Wysłany: 22-01-2016, 13:50   

Witam, czy ktoś ma blisko i mógłby obejrzeć ten egzemplarz? Albo może ktoś coś o nim wie? Mam ponad 400km w jedną stronę i nie chcę jechać na darmo.

http://olx.pl/oferta/okaz...html#f9400c6dbf

VirMan 
Mitsumaniak
maniacc

Auto: Diamante XS'94
Wysłany: 22-01-2016, 20:51   

jakoś znajomo wygląda... felgi zwłaszcza.

Odpowiedz do tematu