Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Xedos
Autor Wiadomość
borecki
[Usunięty]

Wysłany: 15-10-2005, 21:09   

ehh te silne wiatry w naszych rejonach ;)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-10-2005, 21:58   

ludzie podawajcie ceny !! do ilu chcecie konkretnie dac za dana czesc bo inaczej nawet nie bede brac pod uwage !

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 16-10-2005, 16:43   

hmmm...dlaczego tak sie upierasz przy cenach? przeciez po pierwsze musza byc poszukiwane rzeczy i o to zawsze mozesz sie zapytac a drugie pytanie to ile chca .. tak to rozumie.przeciez to ich towar i nie kupujacy decyduje o czyms co nie jest jego. mozna tez to zrozumiec opatrznie. ile chcecie dac czy ile mozecie...bo chcemy jak najmniej ;-)nie wszystkie tematy sa opatrzone priorytetem czasowym . najwazniejsze dla mnie to wiedziec...czy jest i za ile moga oddac. i tak kupujacy ma ostatnie slowo w kwestii : kupuje lub dziekuje . sorki jesli to zabrzmialo surowo wszak zadeklarowales sie poswiecac swoj czas na nasze zachcianki ale gdybym mial takie mozliwosci to tak bym robil jak napisalem. :-) mysle ze za kare nie odpiszesz ze listew nie bylo, nie ma i nie bedzie ;-)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 16-10-2005, 21:32   

nie no spoko. pytam o cene, bo jezeli piszesz np ze szukasz takiej i takiej czesci i mozesz na to poswiecic tyle i tyle pln'now to bedac tam pytam sie o ta czesc i jezeli jest ona w "zakresie" finansowym to ja kupuje z wlasnej kieszeni .

przykladowo:

ktos : szukam sterowania szyberdachu (auto model rok) do 50 zl
ja jestem na miejscu pytam sie o sterowanie szyberdachu a gosc mowi np. 20 pln tak wiec nie zastanawiam sie dlugo tylko wykladam wlasna kase i kupuje poki jest poniewaz gdy przyjade tam jutro/pojutrze/za tydzien moze sie okazac ze nie bedzie.

w xedosie jest tak ze polowa czesci (tych wiekszych jak lampy maski itp) znaczona nalepkami i wtedy raczej sie nie potargujesz, sa tez czesci ze tak powiem "niczyje" czyli nie posiadajace tych ze nalepek czyli nie wprowadzone do komputera i nie ma ich na stanie czyli ludzie ktorzy tam chodza (z xedosu) sprzedaja je i kaske biora do swojej kieszeni, lecz sa to rzeczy male takie jak uchwyty itp idt.

dlatego pytam o cene.

piotrmas NIE nie odpisze za kare ze listew nie bylo bo listwy te najprawdopodobniej beda, stoi tam kilka coltow i z tego co pamietam miesiac temu mialy te listwy wiec wszystko moze sie zdarzyc.

zrozum tez mnie ze poprostu ludzie bedacy tam sie wkurza na mnie gdy przyjade tam "po nic" zeby tylko obejrzec czy jest. poniewaz oni chodza z nami, bede chodzil od auta do auta by zobaczyc a potem powiem dobra dzieki przyjade za tydzien, jak juz tam jestem to moge kupic i tyle, a pozniej po wysylce poprostu Wy wysylacie mi kase na konto (koszt zakupu oraz przesylki) ja NIC z tego nie mam, wrecz przeciwnie trace czas i wache, bo jednak spory kawalek jest odemnie do xedosu, lecz zadeklarowalem sie tak wiec teraz zbieram zamowienia i prosze tez o podawanie cen,

uwazam ze jezeli ktos wpisuje ze potrzebuje taka i taka czesc to raczje chce ja kupic a nie ze powiedzial bo mu sie tak zachcialo, a potem sie okaze ze czesc byla ale gosciu sie rozmyslil.

pozdrowka

edit :

a jak nie to podaj mi swoj nr kom to jak bede na miejscu to zadzwonie jezeli bedzie ta listwa i powiem Ci ile kosztuje.

lub jak ktos chce jeszcze inaczej to prosze bardzo telefony do xedosu

(091) 483 42 46
(091) 483 35 02

niech dzwoni i pyta ile i czy jest taka i taka czesc jak bedzie to wy wyslecie kase ja pojade po czesc, jak chcecie mi to tam rybka.

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 17-10-2005, 08:42   

Dzięki za sprawdzenie, szkoda że nie mają.

A tak off topic. Na razie Kalafa odpiął w Pajero silnik krokowy, wyregulował wolne obroty i działa idealnie, jeździ tak już tydzień. Kto mi powie po kiego w takim razie ten silnik krokowy? Skoro bez niego chodzi idealnie? :shock: :shock: :shock:

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 17-10-2005, 19:17   

Rafal_Szczecin napisał/a:
zrozum tez mnie ze poprostu ludzie bedacy tam sie wkurza na mnie gdy przyjade tam "po nic" zeby tylko obejrzec czy jest. poniewaz oni chodza z nami, bede chodzil od auta do auta by zobaczyc a potem powiem dobra dzieki przyjade za tydzien,
dzieki za zainteresowanie ale niepotrzebnie sie unosisz (delikatnie) czasy prl -skonczyly sie dawno i to ty decydujesz co i czy kupisz. oni sa tam od tego jak .............. ;-) nawet jak sprawiaja wrazenie ze im nie zalezy. monopolu w tej branzy juz sie nie doczekaja wiec podejdz do tego z dystansem. listwa mnie interesuje lecz nawet nie zastanawialem sie ile jest warta. jako material jest warta 20 groszy. jako wyrob gotowy ...powiedzmy ze dla mnie 30 zł . nawet nie pomyslalem abys musial cos kupowac za wlasna kase.oni łaski nie robia jak wysla za pobraniem lub po wplacie na konto. dzieki za chec pomocy. zatelefonuje sobie do nich jutro. zobaczymy jak wyjdzie. jakby co bede cie molestowal o pomoc .

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-10-2005, 21:32   

Piotrmas ale ja sie wcale nie unosze, napisalem co i jak jezeli to tak odebrales to przepraszam.
jak chcesz to jeszcze podam Ci do nich maila, czasami odpisuja ;)
jak cos to nie musisz molestwowac spoko ze jak cos to pojade
hehe dla Ciebie ta listwa jest warta 30 pln a oni zaśpiewaja sobie z 50 ;)

edit :

znalazlem

mail do xedosu zebyscie nie narazali sie na koszty dzwonienia :

info@xedos.com.pl

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2005, 00:15   

dzieki. to juz ich problem. nie puszcza za okolo tej kwoty to zostana z listwa a ja nadal bede jezdzil bez jak to juz jest od roku.zdecydowanie wiecej zyskaja oni jesli sie trafia ktos na taki kawalek plastiku. pozdrowionka z polski C ;-)

luk_szc 
Mitsumaniak
mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Wysłany: 18-10-2005, 11:53   

Jeszcze mają chyba to :
www.xedos.com.pl

Mitsumaniaki QR-Code:

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2005, 19:07   

temat z listwa wyjasniony. bardzo ladnie mi odpisali ze jest i ze z wysylka zycza sobie 70 zł na co ja im rownie grzecznie odpowiedzialem ze dziekuje i zycze im rowniez :-)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 18-10-2005, 19:56   

Piotrmas a nie mowilem ;) ze oni sobie beda zyczyc ok 50 zl ;) duzo sie nie pomylilem.
pozdrowka ;)

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2005, 20:26   

przyznaj sie ze jestes wlascicielem pakietu kontrolnego tej firmy ;-) ;-) ;-) stad ta orientacja w temacie ;-) dzzieki za pomoc w kwesti kontaktu z nimi. moze jeszcze kiedys dam im szanse na rehabilitacje ;-)
ps. czy epoka lodowcowa 2 juz zaliczona? ;-)

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2005, 20:50   

Do Colta C50 (88-92) potrzebuje: zegary z obrotomierzem [do 50zl], wlacznik wycieraczek z regulacja szybkosci [do 30zl], elektryczne podnosniki szyb wraz z okablowaniem i przyciskami (najlepiej caly panel z tapicerki, obie strony P+L) [do 150-200zl], lusterka elektryczne wraz z okablowaniem i przelacznikiem [do 150zl] kilka plastikowych kolkow i zatraskow [gratis :wink: ] Dodatkowo srodkowa konsole lub jej koncowa czesc w kolorze niebieskim z podlokietnikiem! [do 30zl]

Nie pali sie z tym, ale dowiedz sie w miare mozliwosci ile w tym (cenach) jest realizmu a ile fantazji.

Z gory dzieki

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 18-10-2005, 20:59   

piotrmas napisał/a:
przyznaj sie ze jestes wlascicielem pakietu kontrolnego tej firmy

kurcze no odkryles moj sekret ;) hihihi
piotrmas napisał/a:
dzzieki za pomoc w kwesti kontaktu z nimi

narpawde nie ma za co, i jezeli uznales poprzenia moja wypowiedz ze sie unioslem to jeszcze raz sorry, bo nie o to chodzilo
piotrmas napisał/a:
ps. czy epoka lodowcowa 2 juz zaliczona?

epoka lodowcowa 2 ?? a jest cos takiego ? a masz wogule epoke lodowcowa 2 ? ;)

EDIT :

a teraz troche do wypowiedzi Bartka_NKM

- zegary z obrotomierzem [do 50zl]

nie no przepraszam ale to zart jak w Xedosie znajdziesz zegary z obrotomierzem za 50 zl to stawiam DUZE piwo

-wlacznik wycieraczek z regulacja szybkosci [do 30zl]
kto wie kto wie ;)

-elektryczne podnosniki szyb wraz z okablowaniem i przyciskami (najlepiej caly panel z tapicerki, obie strony P+L) [do 150-200zl],
kto wie kto wie ;) calkiem realne

-lusterka elektryczne wraz z okablowaniem i przelacznikiem [do 150zl]
tutaj nie mam pojecia ile "moja firma" ;) moze za to zawolac

-kilka plastikowych kolkow i zatraskow [gratis ]
tutaj tez raczej za "drobna" lapowka dla goscia sie nie obedzie

-Dodatkowo srodkowa konsole lub jej koncowa czesc w kolorze niebieskim z podlokietnikiem! [do 30zl]
jezeli to cala srodkowa konsola to szczerze watpie ze zmiescisz sie w tych "drobnych"(30pln)

pozdrowka

piotrmas
[Usunięty]

Wysłany: 18-10-2005, 22:25   

Rafal_Szczecin napisał/a:
epoka lodowcowa 2 ?? a jest cos takiego ? a masz wogule epoke lodowcowa 2 ?

stary...ja mam prawie 40 lat i chodze z dziecmi na bajki do kina ..w zapowiedziach juz widzialem dalsze losy walki z żołedziem wiec trzymaj reke na pulsie ;-)pochichamy mam nadzieje z drugiej czesci rowniez jak z pierwszej :-) sorki za OT. juz nie bede ;-)

Odpowiedz do tematu