Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CS9 2.0DOHC] Kupnco Lancera Kombi - pytania
Autor Wiadomość
cobretti 
Mitsumaniak

Auto: Lexus is200
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-02-2016, 23:40   

remi napisał/a:
Też chcę takę kratkę!......i oczywiście wyszarpany katalizator.
Hehe kolega z forum na fejsie się ogłosił i byłem bardzo szybki , ledwo napisał a ja zaklepałem :-) a z katem to mnie zaskoczyłeś w prawdzie czy błędu czy dziwnego dźwięku żadnego nie ma ale z ciekawości zerknąć muszę. Przy próbie wstawienia mungena zauważyłem że końcowy był rozcinany i spawany od góry . Po co nie wiem chodzi cicho, nawet za cicho, a w ogóle nie było puchy kąta czy tylko pusty w środku, a i pierwszy czy drugi?
626 sport coupe GD
E52A
626 GW
MX-6 GE
CS9W
To co proste prowadzi donikąd.

wichura1 
moderator mitsumaniak
download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Wysłany: 19-02-2016, 09:28   

remi napisał/a:
Też chcę takę kratkę!!

Mówisz masz dowiedz się za ile sprzeda tę kratkę, którą ma na zdjęciu: http://allegro.pl/mitsubi...5542060988.html

Hornet napisał/a:
[.......Mi pasuje akurat jego niskość, bo przez to widoczność jest lepsza, a mało kiedy jeździ się z bagażnikiem załadowanym po dach.

Widoczności do tyłu to nie ma żadnej. :D Myślałem , że Carisma po poprzednim Lancerze CB0 miała fatalną widoczność do tyłu. Myliłem się. :D

Ale nie narzekam, mam Lancera CS3W 1.6 2006 od 1,5 miesiąca i już się w nim zakochałem. Cóż jestem po prostu Mitsumaniakiem :D

remi 
Forumowicz

Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Wysłany: 19-02-2016, 11:57   

Nie mam drugiego kata. Nie wywala błędów, jedzie normalnie, jednak faktycznie wydaje mi się, że powinno być ciszej, znaczy się nie jest głośno, ale przy pewnych obrotach wpada w lekki rezonans...zrobiś to. Jeśli chodzi o kratkę to dzięki za linka, jednak koleś chwilowo nie odbiera.

Odpowiedz do tematu