|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CS9 2.0DOHC] Kupnco Lancera Kombi - pytania |
Autor |
Wiadomość |
cobretti
Mitsumaniak

Auto: Lexus is200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-02-2016, 23:40
|
|
|
remi napisał/a: | Też chcę takę kratkę!......i oczywiście wyszarpany katalizator. | Hehe kolega z forum na fejsie się ogłosił i byłem bardzo szybki , ledwo napisał a ja zaklepałem a z katem to mnie zaskoczyłeś w prawdzie czy błędu czy dziwnego dźwięku żadnego nie ma ale z ciekawości zerknąć muszę. Przy próbie wstawienia mungena zauważyłem że końcowy był rozcinany i spawany od góry . Po co nie wiem chodzi cicho, nawet za cicho, a w ogóle nie było puchy kąta czy tylko pusty w środku, a i pierwszy czy drugi? |
_________________ Było
C10 1.5
Wiśniowa Sigma
626 sport coupe GD
E52A
626 GW
MX-6 GE
CS9W
To co proste prowadzi donikąd.
 |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 19-02-2016, 09:28
|
|
|
remi napisał/a: | Też chcę takę kratkę!! |
Mówisz masz dowiedz się za ile sprzeda tę kratkę, którą ma na zdjęciu: http://allegro.pl/mitsubi...5542060988.html
Hornet napisał/a: | [.......Mi pasuje akurat jego niskość, bo przez to widoczność jest lepsza, a mało kiedy jeździ się z bagażnikiem załadowanym po dach. |
Widoczności do tyłu to nie ma żadnej. Myślałem , że Carisma po poprzednim Lancerze CB0 miała fatalną widoczność do tyłu. Myliłem się.
Ale nie narzekam, mam Lancera CS3W 1.6 2006 od 1,5 miesiąca i już się w nim zakochałem. Cóż jestem po prostu Mitsumaniakiem |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 810 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 19-02-2016, 11:57
|
|
|
Nie mam drugiego kata. Nie wywala błędów, jedzie normalnie, jednak faktycznie wydaje mi się, że powinno być ciszej, znaczy się nie jest głośno, ale przy pewnych obrotach wpada w lekki rezonans...zrobiś to. Jeśli chodzi o kratkę to dzięki za linka, jednak koleś chwilowo nie odbiera. |
|
|
|
 |
|
|