|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Układ wydechowy |
Autor |
Wiadomość |
andrzejk1987
Forumowicz
Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2015 Posty: 130 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 25-02-2016, 10:52 Układ wydechowy
|
|
|
Witam
Czy może któryś z Grandisowców wymieniał u siebie jakiś element układu wydechowego jeśli tak
- to ile kosztował ?
- i gdzie go kupił ?
U mnie przy łączeniu ostatniego tłumika zaczyna już powoli puszczać wiec latem trzeba było by już wymienić.
z góry dziękuje za odp. |
|
 |
kcn
Mitsumaniak Mitsatsubiszi

Auto: Grandis 2,4 mivec + LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2014 Posty: 183 Skąd: Błonie
|
Wysłany: 25-02-2016, 15:25
|
|
|
Powiem Ci że ciężko kupić jakiś element z układu wydechowego. W tamtym roku szukałem sporo i nic nie znalazłem ale na szczęście ookazało się że to pękła rura przy samym tłumiku końcowym i tylko pospawałem i do ddziś jest ok. Na szczęście tłumiki w Grandisach są naprawdę wysokiej jakości i nie rdzewieją. Sprawdź czy to rura czasem pęknieta nie jest. |
_________________ __________________________________
-GRANDIS-
 |
|
|
|
 |
andrzejk1987
Forumowicz
Auto: Grandis 2,4 MIVEC
Pomógł: 3 razy Dołączył: 21 Maj 2015 Posty: 130 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 25-02-2016, 19:19
|
|
|
Ostatni tłumik w miejscu łączenia mocno skorodował i tam powoli przepuszcza reszta jest ok;
Też dużo szukałem dlatego opisał temat bo nic nie znalazłem myślałem że może ktoś coś |
|
 |
|
|