Możliwość spania w Pajero/Montero Sport gen. I |
Autor |
Wiadomość |
dawidz
Nowy Forumowicz
Auto: montero sport 3.5
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-03-2016, 21:58 Możliwość spania w Pajero/Montero Sport gen. I
|
|
|
Witam, interesuje mnie bardzo jak wygląda możliwość uzyskania w tym aucie płaskiej powierzchni do spania. Pracuję dużo w terenie i czeka mnie nie jedna noc w samochodzie. Mam 1,8m wzrostu. W Grand Vitarze można fotel pasażera (po wyjęciu zagłówka i dosunięciu do przodu) opuścić na płasko z tylną kanapą i uzyskać powierzchnię do spadnia. Ktoś ma doświadczenie jak to wygląda w Sporcie? Złożenie fotela pasażera? Tylnej kanapy i spanie w bagażniku? |
|
|
|
 |
Sir Stanczyk
Forumowicz

Auto: Montero Sport 2001 3.0 6v
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Sty 2016 Posty: 186 Skąd: Cieszyn
|
Wysłany: 07-03-2016, 07:24
|
|
|
Witam
Ostatnio się tym bawiłem i można na prawdę płasko to rozłożyć
Tzn przednie i tylne siedzenia na płasko no i do tego bagażnik. Sam mam 184cm i się mieszczę więc polecam
Fakt faktem trzeba nakombinować, ale jak się nauczysz to z każdym rozkładaniem coraz łatwiej |
_________________ Były właściciel Carisma 1.6 1999 GL (7lat) - niezawodne
Później inne marki które zawiodły, nawet te niezawodne
Teraz powrót do Mitsubishi
Obecnie: Montero Sport 2001 3.0 6v |
|
|
|
 |
banderas40
Mitsumaniak

Auto: Pajero Sport
Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 314 Skąd: Darłowo
|
Wysłany: 20-03-2016, 10:56
|
|
|
można wyjąć tylną kanapę (siedzisko) rozłożyć płasko fotel przód pasażera i w zasadzie masz prawie 3 metry miejsca na długość . |
_________________ Niestety Pajero zamienione na Nissan Nawara NP300 jednak na zawsze pozostanę Mitsumianiakiem
 |
|
|
|
 |
Magiel
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi pajero sport 2.5td
|
Wysłany: 17-04-2016, 21:22
|
|
|
W moim pajero sport wyjalem zagłówki z kanapy. Fotele do przodu. Zagłówki i bagaże między fotele i kanapę. Oparcie kanapy złożone i masz 180 cm. Ja mam 197 cm wzrostu i dało radę się wyspać. Wprawdzie nogi lekko zgięte ale było ok. Nawet w dwie osoby da radę jak trzeba.. |
|
|
|
 |
|