|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Outlander III 2014r. wersja Fisher połamane zaślepki śrub |
Autor |
Wiadomość |
danny1
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-03-2016, 14:29 Outlander III 2014r. wersja Fisher połamane zaślepki śrub
|
|
|
Witam,
Zwróciłem uwagę, że kilka zaślepek za śruby zaczęło odpadać w moim Outlanderze w wersji Fisher.
Dotarłem do informacji, że wersja ta przygotowywana jest w Polsce. Polega to na zdjęciu oryginalnej tapicerki i nałożeniu nowej.
Oznacza to spory demontaż w środku, czyli odkręcanie wielu śrub. Czyli zdejmowanie wielu zaślepek.
No i u mnie zdaje się to jakiś partacz robił, bo jak obejrzałem te co odpadły to w środku mają połamane zatrzaski w różny sposób.
Zwróciłem na to uwagę w serwisie i ponoć mają to wymienić.
Ktoś napotkał podobny problem?
[ Dodano: 10-08-2016, 09:33 ]
Jakby się komuś przydało to podpowiadam - byłem w serwisie Mitsubishi, stwierdzili że mówię prawdę, zamówili w ramach reklamacji te uszkodzone zaślepki i jak do nich dotarły podjechałem i wymienili w ciągu godzinki. |
|
|
|
 |
|
|